Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  Кандидатура !

  avatar
  Powerr

  Posts : 1
  Join date : 2011-11-04

  Кандидатура ! Empty Кандидатура !

  Post  Powerr on Fri Nov 04, 2011 4:29 pm

  1: Име на героя, клас и специалността с която кандидатствате, както и втора специалност, ако имате PvE такава:
  Powerr , War Furry/Protection

  2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас в играта?
  25 години , Търговище , живея в Свищов (студент), Тодор както ви е удобно нямам предпочитание.

  3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
  AMD Athlon 4Ghz, RAM 4GB DDR3, Geforce9200 - UP 1mb

  4: Защо избрахте Brotherhood Of Death? Защо е добре за нас да одобрим кандиатурата ви (каква роля бихте поели, умеете ли да поемате отговорност)?
  Скоро се преместих Хорда , играех Алианс, винаги съм играл ПВЕ , и тарся стабилен ПВЕ гилд . Причината е ясна след като съм ПВЕ играч естествено искам да раидвам и с успех да преудолявам предоставените ни босове от ДФ тиим.

  5: Kакво очаквате да получите от гилдията? С какво сте готови да допринесете за развитието ни като колектив (сегашни и минали изяви, в кои аспекти на играта бихте били полезни)?
  Скилнати играчи сте , за първи път в реалма вие свалихте Лич Кинга ако не се лъжа ( това което не успях да направя в предишния ми Гилд The Knights въпреки безкрайните опити)И все пак очаквам да си прекарвам отделеното време за WOW добре, без излишно пиляне на нерви за да мога да усетя удоволствието от играта. Бил съм раид лидер и организатор в по горе споменатият гилд.

  6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? Прогрес в ИЦЦ и тн тн).
  Играя от 5 години , винаги съм съм играл ПВЕ , играл съм с всички класове без ( мейдж , уарлок, шаман)естествено тръпката си ми е War. Бил съм всички босове в ИЦЦ без Лича, Улдар съм ходил сравнително малко но когато беше "хит в ДФ съм убивал (Flame Leviathan , razorscale, Ignis , XT-002 )всички други инстанси съм ги минавал.

  7: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф/ротация). Полезно е ако споделите използваните глифове и ротация.

  Играя дпс ( сега дмг-а на wara не е много доволен) но въпреки това ми харесва да съм основно дпс по раидовете в които ходя . Изполвам :Glyph of Heroic strike , Glyph of Execution , Glyph of Whirlwind. Ротацията е следната: Intercept+heroic throw(в макро са),Bloodthirst, Whirlwind ,Heroic strike (само над 50 rage)и Slam на прок.

  8: Професии на героя ви:
  Juwelcrafting i Enchanting

  9: Има те ли алт герои? Напишете: име на героя, левел, таланти и професиите му?

  имам 3 алт героя , Паладин (ретри , мининг и блексмит), Друид ( ферал/ресто , мининг и джуелкрафтинг), ДК (фрост, алхимик и херб.)

  10: Колко DPS/HPS (damage per second/healing per second) правите в Icecrown Citadel 25 full raid setup/raid buffed при статичен енкаунтър?

  Това е доста относително , мн зависи от класовете на героите които са в раида. НО все пак 18к ми е минимума ( преди няколко дена бях капнат на стрент ) сега съм на 100% арп. и не съм тествал още с подходящ раид . но според мен ще бъде някаде там в тая граница.

  11: Имате ли познати в гилдията?
  НЕ

  12: Какво значи за вас фразата "да се подготвиш за рейд"?
  Да съм подготвен за раид онзначава: да съм фласки, скролове и храна достатъчно като брой за опитите които се правят , да съм разучил тактите на босовете в инстанцията и да съм на линия в тиим спиик,.

  13: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid (рейдовете ни се провеждат от Неделя до Четвъртък от 21:30ч)?
  Стига да съм свободен , не е проблем , но все пак работя , уча и трябва да обращам внимание на приятелката си . все пак винаги съм бил на линия за посочения ден и час досега.

  14: Покажете InGame Screenshot извън combat и без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
  http://prikachi.com/images/689/4002689X.jpg

  15: Използвате ли Teamspeak?
  да просто без тиим спиик няма нужната кординация на раида и не мисля че 1 раид може да протече нормално без директна вразка на играчите.

  16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
  да

  17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера безпрекословно? Проблем ли е това за вас?
  няма проблем след като съм виновен в дадена ситуация , поемам вината!

  18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос, изключващ отговор "там и там, не са сериозни". Споделете впечатления.

  The Knights добър ПВЕ гилд но нямат нужния скил да по сериозни опити на новите и по-трудни босове както и обезверяване след някой друг WIPE!

  19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
  DBM,Cooldowns, Eventalert, recount, Atlasloot, Gearscore, EPGP

  20: Ако искате да добавите нещо, което смятате, че би ви помогнало при оценката, направете го тук. Всяка самооценка или опит за такава ще помогне за оформяне на нашето крайно решение (не е задължително да пишете нищо по тази точка).

  мога да кажа , че макар и някои бъгове в сървъра винаги съм имал основна роля по раидове и гилд оргнизирането помагам с всичко каквото ми е по силите и се пак живота ми не е само WOW така че не бих искал да съм таргет при евентуално отсъствие или нещо подбно
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура ! Empty Re: Кандидатура !

  Post  Crusher on Fri Nov 04, 2011 5:45 pm

  Тодоре, или Тошо, не знам как ти казват - ще те вземем на пробен период да видим какво как, дали ще си паснем, в момента някаква особена нужда от фюри бойци няма, но ми се виждаш достатъчно сериозен да задържиш добро ниво на класа си при повече активност. След като и здравко е зарибен направо локвам темата.
  anile
  anile
  Guild Master

  Posts : 547
  Join date : 2011-07-03
  Age : 31

  Кандидатура ! Empty Re: Кандидатура !

  Post  anile on Fri Nov 04, 2011 5:46 pm

  Joker?


  _________________
  Кандидатура ! Eyeless1

  Sponsored content

  Кандидатура ! Empty Re: Кандидатура !

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Sun Jun 16, 2019 8:32 am