Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  Кратко инфо и история на BotD

  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кратко инфо и история на BotD Empty Кратко инфо и история на BotD

  Post  Crusher on Mon Jul 04, 2011 4:07 am

  Привет на всички заинтересовани да се запознаят с кратката история на гилдията. Smile

  Brothers Of The Death - името на гилдията е такова от 2004та година, когато ме приеха в нея. Сървърът, на който е създадена е Nefelin (www.nefelin.com).

  Vanilla WoW гилдията рейдва инстанциите Molten Core, Naxxramas, Blackwing Lair, Temple of AhnQuiraj, разбира се с достъпните за пиратските сървъри скриптове.

  През 2006 гилдията спира да рейдва поради отсъствието на гилд лидерите си. (Включително и аз спрях да играя за около година и половина)

  През 2007 се завърнах в света на Уаркрафт по молба на много от старите играчи и гилдията бе създадена отново, като гилд мастър оттогава съм аз, тъй като бях поел отговорността да я направя силна и сплотена, както преди. Вече бяхме преминали на нов експанжън и с изцяло нов колектив рейдвахме новите инстанции Black Temple, Sunwell Plateau, Hyjal Summit. От тогава изградихме здрав и стабилен отбор, който за наша радост се запази и до настоящия момент и смея да кажа, че е на много добро ниво.

  При преминаването към Wrath Of The Lich King от гилдията се оттегли една не-малка част, поради разминавания в разбиранията ни и приоритетите и така се създаде друга по-малка гилдия, в която за съжаление се преместиха и част от тогавашните ни офицери.

  След редица успешни рейдове и Realm First постижения в сървъра на Нефелин, през април-май 2011 взехме решение да преустановим играта си в Нефелин, поради ниската популация и невъзможността да захранваме гилдията с нови играчи и преместихме гилдията в Dragonfire.

  В Dragonfire гилдията съществува под името Brotherhood Of Death. Тук за 1 месец игра можем да се похвалим с провеждането на гилд рейдове 4 пъти седмично (2 групи за ICC 25), както и с убиването на всички възможни босове в Endgame инстанциите.

  Амбициите на гилдията са да постигне топ ниво и в сървъра на Dragonfire и да се състезава с водещите ордски гилдии за престижната неформална титла "Номер едно ПвЕ гилдия".

   Current date/time is Thu May 23, 2019 11:12 pm