Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  Кандидатура

  avatar
  Enrage

  Posts : 5
  Join date : 2011-11-14

  Кандидатура Empty Кандидатура

  Post  Enrage on Mon Nov 14, 2011 1:42 pm

  1: Име на героя, клас и специалността с която кандидатствате, както и втора специалност, ако имате PvE такава:
  - Perrklunt,warrior,fury(PvP втора)
  2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас в играта?
  - На 20 год. съм, от Варна, Димитър се казвам, всички приятели ми викат различно (Митко,Митак),за мене не е от голямо значение
  3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
  - 512мб видео ,2.4x2 процецор, нямам проблеми с играта като цяло
  4: Защо избрахте Brotherhood Of Death? Защо е добре за нас да одобрим кандиатурата ви (каква роля бихте поели, умеете ли да поемате отговорност)?
  - Поне според мене една от малкото хордски гилдии,в която се взема на сериозно пве-то, като казвам на сериозно имам в предвид играят хора които си разбират от класовете.Играя играта от началото на TBC, всеки който ме познава знае че съм личност, която е винаги настроена към върха , както играя PvP-то така съм и в пве-то , обичам да правя всичко на макс.Мисля че съм достатачно отговорен за да мога да помогна на гилда.
  5: Kакво очаквате да получите от гилдията? С какво сте готови да допринесете за развитието ни като колектив (сегашни и минали изяви, в кои аспекти на играта бихте били полезни)?
  - Всеки един човек влиза в PvE гилдия заради айтамите,така е и от моя страна , разликата е че мене ми прави удоволствие да рейдвам като цяло, освен това винаги бих се зарадвал на добра компания от хора, с които може да се разговаря на различни теми от уоу.Имам мн герои както и опит с почти всички класове , дали било то проф. или някаква друг вид помощ мисля че бих бил полезен.Изяви ами нз с мейн героя си съм бил 4 год в пве гилд, минавал съм абс. всички инстанции било то preTBC, TBC или сегашният експанжън.
  6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? Прогрес в ИЦЦ и тн тн).
  - С Уориар съм минавал ицц до принцовете, ако не се лъжа , не беше пуснат остатака от ICC.А PvE опит , ами всички други инстанции съм ги минавал с уора.
  7: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф/ротация). Полезно е ако споделите използваните глифове и ротация.
  - Да си опиша стила на игра, ами не мисля че има кой знае каква разлика в билдовете на фюри, глифове:Heroic Strike , Whirlwind , Cleaving.Ротация ами абилититата с куулдаун се ползват по различен начин , в зависимост от енкаунтара.Не ползвам някакви макро-та, с които да спамя едно копче с което се губи тръпката , хероик страйк/клийв се ползват в зависимост от рейдж-а който имате на лице , до другите 2 абилитита уьрлуинда е с по-висок приоритет пред бльдтьрста.
  - В момента карам с 300 eng, така и не влязах да го дигна преди и почнатo JC, което обаче мисля да го махна да дигна скининг на макс и да я сменя, което ще ми изиска по-малко усилия.
  9: Има те ли алт герои? Напишете: име на героя, левел, таланти и професиите му?
  - Мейн героя ми е роуг,имам приист,паладин и меидж.Само роугът ми има пве гиар както и спек , другите ми герои са главно PvP.
  10: Колко DPS/HPS (damage per second/healing per second) правите в Icecrown Citadel 25 full raid setup/raid buffed при статичен енкаунтър?
  - Ами стигал съм 14к със сравнително лош гиар
  11: Имате ли познати в гилдията?
  - Да, няколко , и ест най-дебелата крава в сървара позната като Fullrage
  12: Какво значи за вас фразата "да се подготвиш за рейд"?
  - Да си освободя времето което трябва да съм на този рейд като начало , ако мога да си намеря фласкове и храни (ако гилда не може да ги снабди).Другото мисля че е ясно.
  - Нямам проблеми с времето след 9:30 освен ако не ми е излязал някакав голям ангажимент.
  14: Покажете InGame Screenshot извън combat и без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
  - http://prikachi.com/images/974/4038974v.jpg
  15: Използвате ли Teamspeak?
  - Да
  16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
  - Не го използвам , ако знаеш инкаунтара не мисля че ти трябва като уор
  17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера безпрекословно? Проблем ли е това за вас?
  - Приемам критики стига да бъдат точни , ако изобщо има причина за тях.
  18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос, изключващ отговор "там и там, не са сериозни". Споделете впечатления.
  - С уориара съм бил в Sacred(PvP), с мейна си и другите си герои в CaD преди доста време.CaD издъжах доста време , но с течение на времето състава се променяше както и водещите гилда , малко бяха хората с които можеше да се говори като човек , другото което ме накара да се махна беше постоянните рейдове.Единственото нещо което правиш като влезеш е да рейдваш, и то инстанции които се бие dummy, никакав интерес.
  19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
  - Адони:AtlasLoot, Doom_CooldownPulse, GearScore, OmniCC, LoseControl, MoveAnything, NiceDamage, SpelNotifications, Skada, SexyMap(без този не мога :/)
  20: Ако искате да добавите нещо, което смятате, че би ви помогнало при оценката, направете го тук. Всяка самооценка или опит за такава ще помогне за оформяне на нашето крайно решение (не е задължително да пишете нищо по тази точка).
  - Ми както споменах в по-горните точки, като правя нещо обичам да го правя по най-добрия начин.Както съм отдаден на PvP-то така съм и с PvE-to, гледам да се забавлявам както и да доказвам уменията си по всеки един възможен начин (надявам се да не изглеждам много самонадеян)
  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура Empty Re: Кандидатура

  Post  Guest on Mon Nov 14, 2011 2:24 pm

  Пауърррррр Ренджъъъъррррррр най якия роуг в дф-тоооо!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Razz Razz Razz
  Били сме в една гилдии с много разправии и драми, но така ще си остане.
  Кандидатурата е изчерпателна.
  Свали си Deadly Boss Mods - http://www.curseforge.com/media/files/447/605/DBM-4.52-r4442-Core-and-WotLK-Mods.zip
  Да от мен!
  Devilforce
  Devilforce
  Guardian Angel

  Posts : 229
  Join date : 2011-10-08
  Age : 31

  Кандидатура Empty Re: Кандидатура

  Post  Devilforce on Mon Nov 14, 2011 5:52 pm

  на фона на другите войни гиъра ти е слаб а и пак ще кажа че стана доста пренаселено в гилдията така че Не от мен.

  Sponsored content

  Кандидатура Empty Re: Кандидатура

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Sun May 26, 2019 9:45 pm