Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  BotD в две страници:

  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  BotD в две страници: Empty BotD в две страници:

  Post  Crusher on Thu Nov 17, 2011 8:05 am

  "Все някак трябва да започна ...

  Понякога да бъдеш себе си е достатъчно ... Понякога... Някога ... Кога?
  Обичам ви, преди време бях част от вас, сега вие завинаги сте част от мен. Сантиментално е, но винаги съм си била такава, дори в една игра. Не приемам за наивно, детско и глупаво да играеш себе си. Това се оказа най-смелата и трудна роля. Сега, когато ме няма, мисля доста за вас и доста за нас, прелиствам спомените, а те са прекрасни. С времето дори да е имало нещо дребно, то доста е избледняло. Сред вас намерих много специални за мен хора, приятели, познати и нито един враг. Понякога бях объркана и може би съм обидила някого. Искрено съжалявам, нямам извинение, че съм си изкарала липсата на настроение върху някого. Бих искала да кажа на всеки по нещо, защото тръгвайки си не успях.

  Cru, голямо рошаво човече, ти си причината за това . Почти съм сигурна, че си забравил, как в пет сутринта риболовствахме и ми разказваше, че най – прелестните изгреви се виждат от точно това езеро в Терокар Форест, а слънцето изгрява от към Награнд. Не вярвам някой, който е чул историята за пироните, която баща ти ти е разказал, да я е забравил и вероятно всички ще се съгласят, че понякога трудно се преценява женкар или женчо си. Помня трудните моменти за гилдията, часовете разговори и усилия , които си положил всичко да е наред. Не бяха изгубени часове, ти някак успя да събереш играчите и да ги направиш приятели... Дълго наблюдавах това и ето че усилията ти имат резултат. И аз бях част от това .Хепи <3

  Anile! Веселин! Прекрасен мой, мой рай и ад. Ти ме харесваше и мразеше, бях ти безразлична и не бях. Нареждаше ме, а после ме обгръщаше с внимание. Ти беше най-строгият ми съдник. Няма да забравя първият си рейд, опитваше се да ми обясниш как точно да играя, а аз така и не успявах да чета и да правя всичко накуп и разбира се си понесох последствията, помогна ми за билда на героя ми и беше себе си винаги, навсякъде и с всеки. Прекрасен...

  Ledenika- Тази компания пие много бира и много мрази алита . Глупавите, слаби алита , да ги спитнем един два пъти, после да ги сритаме в БГ-то. На островчето над Гарадар в Награнд пиехме бира, флудехме в гилд чата (Онова островче със столчето ).Заклевам се , че Леденика беше най- добре изглеждащата бяла крава, доколкото добре може да изглежда една крава...Но какъв косъм...Какви очи ...

  Turbooreh…Човекът , за който друга гилдия не беше вариант. Вечният танк. Верният приятел. Рицарят на бялата роза... Истински рицар... И малък мрънкалник .:П

  Givemeakiss .Човекът , пред който имах милиони черни точки и той никога не ме остави сама ...Безценно ...I give you a million kisses.

  Xperten –Не мога да отрека , че това беше най- обещаващият брак между ъндеди ...Каква красота , какъв аристократизъм , каква осанка ...О, сянка ...Да не говорим , че е про и супер сладко емо .

  Spotur – Моят защитник , който винаги следеше да не сбъркам нещо с мъжете и винаги предупреждаваше . И разбира се ми е обещал да ми даде брат си , без да си го иска обратно . СпооОоооОООоооо.

  Doktopa
  – Ето тук е единственият човек , който слушах и който можеше да ме накара да не лефтна гилдията само с три думи... Незнам как го правиш, но си толкова естествен, че всичко звучи като истина, няма как да не ти се довери човек. Какъв човек, то тея два метра с думи не могат да се опишат...А, Боги .Smile.

  Kaichoo- Е няма да ти простя всичките пъти , в които си се забавлявал , събирайки траша на инстанцията, за да видиш дали ще се изнервя... Всъщност оше се смея на това ... Доста мрънках, ама понеже съм инат си счупих пръстите да хелвам и не казах нищо... И много поздрави на Вики.

  Veana- Кааааккккъъъввввв мъжжжжжж. Той е умен, талантлив, находчив, секси и има невероятен подход към хората. Никога не можех да се наситя на разговорите с него. Особено добре си спомням един под красивото дърво с лилави листа на Новия остров. Той би забелязал правописните грешки, ако съм направила такива ...Павка, лилавото е цвета на...

  Amokk- Ебаси надувкото , откъде го вади това самочувствие . Той направи моят герой страшилище в арените .Защо незнам и как незнам , защото разбираше от героя ми повече от мен ...И ...Благодаря ти , Богомил , ти беше невероятен .

  Alexia-Ах , колко много му се дразнех на TBC. „Искам и аз такъв пръстен , откъде ти е ...Това откъде го взе , а онова .“ Първият човек спечелил игнор , оказа се сантиментален и емоционален тийн <3.Бонбон и философ

  Awarlinga –Марти порастна и от дребен цайс стана мноо як , брато . Не мога да забравя първата ни среща , Марти , много сладък цайс беше наистина .ООооО даааа и първият друид танк покорил Илидан доколкото си спомням .

  Easymode- Един Иван за цял живот ...Не бях чувала по- цветни псувни и не бях виждала някой толкова да се пали по арени ...Че и обижда ...Мен никога ...Малък Иван – малък проблем , голям Иван – голям проблем . Иначе наистина Easy Mode

  Roboky- Мъка, мъкаааааааа.Толкова си го харесвам този ужасен инат . Голям мъжага , няма хън –мън , няма мили очи , той прави каквото е наумил , че и другите правят каквото е наумил той .Абсолютен деспот ! Беше задължително да стане офицер . От друга страна с Владо три часа му гриндихме примали за шадоу и файър сет и накрая той беше направил трампа с Грасиа за прималите ,че му било изгодно... Дълго време си стоя с игнори от двама ни . Винаги съм била 100% зад офицерската му длъжност , дори , когато не беше прав .

  Noballs – найс , найс , найс .Мълчаливкото...Един път отидох с героя на рейд и успях да оплескам нещата толкова , че получих въпрос да не би да се е напил ...Много съм добра с шаман , както и с всички останали класове , за които незнам нищо .Тео- някой, с който си заслужава да споделиш едно северно сияние ...Какво повече да кажа .

  Grasia- Това ли беше командата за напускане на гилда . Ели има най- сладкото обяснение за напускане на гилдията – Когато много ми дотегне и започнем да се караме или ме натоварят , куитвам , стоя сама , после отивам в някоя гилдия , за да се уверя , че те са много по- лоши и се връщам обратно .Толкова е мила и отзивчива, добричка, загрижена , внимателна .Може да има хиляди миди в морето , но в тази определено се крие огромна бляскава перла .

  Yourmaster
  - My Master . Сигурна съм , че ти е хрумнало в един от онези моменти след напушването и преди коремните преси .Освен това е особена порода пони .

  Dulse- Моя малка , вече не чак толкова малка ...Прекалено умна за блондинка , прекалено красива за да е скромна , прекалено уверена за възрастта си ...Боже , прекалено е ...Истина ли е?Мернах я на един рейд при алитата ,като елфка беше доста по- симпатична .

  Eladryssa-Крис , една година не си казах дума с него .Логваше нощем и стоеше с часове в банката на Алдор .Изглеждаше ми самоуверен , а аз така и не намирах смелост да го заговоря , но все пак в спора се ражда истината и в тежките моменти се познават истинските хора .Прелестна усмивка , леко настроение и изпълнява чалга песни по скайп и ТС по- добре от Милко Калайджиев и Кондьо взето заедно.Hope to see you someday in Norway .

  Blackguard – „Лека нощ, хора , и да се пазите!“ Спокойният , пазителят , сериозният човек .Някак създава усещане , че дори да не успееш да се опазиш то той ще е наоколу да свърши тази работа за теб .

  Pwnr
  – От Тенко научих , че бирата най- много върви със задушени пилешки дробчета ...Разбира се и доста други неща , но това истински ме впечатли ,една от сентенциите на живота ми – Никога не употребявай бира без мезе .

  Ufighter - респектиращо .Той наистина играе и наистина респектира , дори не съм го виждала ядосан или лигав .Железен .Истински респект .Вторият ден в БОТД ме попита „Силве , прочете ли малките тайни за бързо качаване на левъл .Ако имаш въпроси питай , надявам се да са ти помогнали „Боже , боже , аз не си знаех магиите , но ...подробности .

  Сигурна съм , че трябва да спомена още много хора Grimjow- много лесен за хелване , Bloodarista- късно се запознахме, но пък си заслужаваше ,Blackzilla и в двата му варианта (С Тао доста нощи вдигахме героя при елементалите в Награнд ; Пенко ...просто беше Агресията в пълния и вид ), Brocks –ако има противоположност на моя глас , то това определено е неговия .Haki –късно се включи , но кой не знаеше милионите му банки (Ибаааасиии гриндера ) , а и имаме еднакви предпочитания към музиката .Kkleopatra и Flik , когато светата тройца флудеше в гилд чата , мъжете не смееха да се обадят ...Спомени ...

  Стана прекалено дълго това мое писмо към вас .Надявам се да не съм, но сигурно съм пропуснала някой . Надявам се да няма обидени .Обичам ви и ви целувам .Исках да ви кажа , че ако уоу е просто виртуална игра, то БОТД не беше просто гилдия за мен и вие не бяхте просто nick-чета. Благодаря ви , приятели и чао. "  п.с. Предполагам някои от вас вече са се досетили, коя е авторката на това четиво.
  Sabutai
  Sabutai
  Bloodlord

  Posts : 285
  Join date : 2011-07-05
  Age : 38
  Location : Russe

  BotD в две страници: Empty Re: BotD в две страници:

  Post  Sabutai on Thu Nov 17, 2011 8:28 am

  Мерси Сис отдавна не бях плакал на писмо. И ти ни липсваш.


  _________________
  BotD в две страници: Sabutai
  anile
  anile
  Guild Master

  Posts : 547
  Join date : 2011-07-03
  Age : 31

  BotD в две страници: Empty Re: BotD в две страници:

  Post  anile on Thu Nov 17, 2011 12:17 pm

  Some day in Norway.
  Обичаме те Exclamation


  _________________
  BotD в две страници: Eyeless1
  Blackguard
  Blackguard
  Guardian Angel

  Posts : 108
  Join date : 2011-06-30

  BotD в две страници: Empty Re: BotD в две страници:

  Post  Blackguard on Thu Nov 17, 2011 11:11 pm

  Да се пазиш там Wink
  puffkatazzz
  puffkatazzz
  Guardian Angel

  Posts : 78
  Join date : 2011-06-30
  Age : 29
  Location : Пирдоп/Софиа, България

  BotD в две страници: Empty Re: BotD в две страници:

  Post  puffkatazzz on Sat Nov 26, 2011 11:50 am

  След тея слова, спокойно мога да се хвърля отнякъде Smile Благодаря за милите думи, Сиска, и успех в Норвегия.

  PS: ... перверзията Wink
  PS2: Още не си решила кога ще е сватбата Razz


  _________________
  Vihrea - Blood Elf Rogue
  thunderz
  thunderz
  Bloodlord

  Posts : 107
  Join date : 2011-07-04
  Age : 30
  Location : Sofia, Bulgaria

  BotD в две страници: Empty Re: BotD в две страници:

  Post  thunderz on Tue Jan 24, 2012 4:49 pm

  Дам...благодаря и аз за милите думички, Силванке! Wink Макар и към настоящия момент те да подхождат и на мен самия, съм радостен, че има такива хора и че не всичко остава загубено във времето със оттеглянето от "виртуалното" и "nick-четата". Пък...дано се засечем някой хубав ден, когато решиш да наминеш към старите приятели. Wink


  _________________
  Ledenikka - 80lvl - horde
  Heidelberg - 80lvl - horde
  Moar...soon...

  Sponsored content

  BotD в две страници: Empty Re: BotD в две страници:

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Thu May 23, 2019 10:42 pm