Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  avatar
  funkybyte

  Posts : 3
  Join date : 2012-02-04

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  funkybyte on Mon Feb 06, 2012 1:39 am

  1: Име на героя, клас, main spec, offspec:
  Здравейте. Героят ми се казва Raitonn, ретри паладин, офф спека ми е холи пве.

  2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас? На 22 години съм, от Варна съм, казвам се Иван . Предпочитание нямам как ще се обръщате към мен - raitonn, с име , rai ..

  3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души. - intel core 2 duo T5870 2ghz 4gb ram. Досега съм нямал проблеми при райдове и прочие.

  4: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация? Смятам, че е добре да ме одобрите, защото съм доста полезен като дпс заедно с офф спека ми като heal. Отговорен човек съм, не съм претенциозен и умея да се съобразявам, което съм забелязал липсва на повечето в този сървър.

  5: От кои сайтове черпите информация за WoW? Главно ot wowhead-a или google( там пише всичко Smile )

  6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK). Не съм играл wow преди този експанжън ( WOTLK). Минавал съм цялата инстанция ицц10/25 normal. Heroic10 съм стигал до лича , а 25 до blood queen.

  7: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг). Ретри паладина е голяма машина за бой, нанясяне на щети на всички противници в близост. Glyphs които ползвам на ретри - Judgement, consecration и vengeance а на holy - flash of light, holy shock i holy light.
  Ротацията ми на ретри е следната - divine storm > judgement > crusader strike > hammer of wrath > consecration > exorcism.

  8: Каква е ролята на класа ви в рейд? Раздавам бъфове и си изпълнявам ролята определена ми при бос. Вторични - помагам при heal ( например при blood prince) , помагам също така и с lay on hands ( в повечето случаи на танк) .

  9: Имате ли алт герои? Какви?[/b] Имам enahncement shaman , но засега правя с него арени и bg-ta.

  10: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър? Може би към 17-19к, но може и повече.

  11: Имате ли познати в гилдията? Нямам познати в гилда, но се надявам да се запозная.

  12: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"? Зареден със символи,фласкове и в очакване поне 20 минути преди райда. Най важното е да има надъхвация Smile.

  13: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч? Проблем нямам при посещаване на райдове и при повече от 3 пъти на седмица. Мога да спазвам и часовия диапазон и по-отрано и по-докъсно.

  14: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
  http://prikachi.com/images/852/4360852I.jpg
  http://prikachi.com/images/857/4360857E.jpg

  15: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо? Да, използвам го.

  16: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас? Досега не съм бил критикуван,но както се казва всяко зло за добро. Бих приел критики за всичко - gear,ротация и т.н. Не е проблем за мен да се съобразявам с инструкциите на лидера.

  17: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос. Предишната ми гилдия е Power of the dragons. Причината да се разделя с нея е най-вече несъобразяване с времето за райд на повечето играчи, несериозност, лошо отношение(от някои).

  18: Изложете списък с адоните, които ползвате. Адоните които използвам са DBM, Tidy plates, gearscore, gladius, skada, atlas loot, doom cooldown pulse, grid и quest helper.

  19: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за оформяне на нашето крайно решение. Played time с този герой ми е 26 дена. Преди това бях human mage. Играя уоу за забавление и с огромен кеф. Смятам, че наистина бих бил полезен в гилда, защото съм отзивчив човек и умея да се съобразявам с мои грешки и заедно с това с идеи/решения/забележки на други играчи.
  Aypa
  Aypa
  Guardian Angel

  Posts : 249
  Join date : 2011-08-13

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Re: Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  Aypa on Mon Feb 06, 2012 1:50 am

  Поради малкото редовни ретри паладини мисля да го пробваме.Какво ще кажете?А относно Raitonn:Кажи ми какво мислиш за тази ротация-JoW,Divine Storm,HoW(Ако е под 20%)Crusader Strike,Consecration,Exocism.За сега имаш да от мен.
  avatar
  funkybyte

  Posts : 3
  Join date : 2012-02-04

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Re: Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  funkybyte on Mon Feb 06, 2012 8:26 am

  Харесва ми ротацията.Ще се пробва задължително. Crusader strike под 20% остава на заден план. Но JoW използвам единствено когато маната ми е паднала драстично (под 1500 някъде). През останалато време си бия с JoL, защото помагам на себе си за heal ( около 2% hp reg) + инстант флаша, а така помагам на heala защото съм бил и от другата страна и знам какво е Smile (Пример при blood queen избягвам изобщо exorcism и бия само флашка на себе си + JoL е що годе приличен heal 9-10к при крит.)
  Aypa
  Aypa
  Guardian Angel

  Posts : 249
  Join date : 2011-08-13

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Re: Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  Aypa on Mon Feb 06, 2012 9:05 am

  Твърдо да съм вече.Да го вземем за тест период?
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Re: Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  Crusher on Mon Feb 06, 2012 10:22 am

  Как хилваш? Ротация? (На wotlk дори хилърите имат ротация за макс HPS)

  Късмет, че си логаутнал с хилърските дрехи, та мога да нахвърлям 2-3 идеи по тях. Не мислиш ли, че по-удачен вариант е да сокваш интелект навсякъде и защо? Също така ти липсват енчанти и най-важното - липсва ти втора професия с бонус за рейд (JC, BS, Ench..)

  Друго - бих ти препоръчал да си направиш биндове на магии като HoJ, HoP , които в доста ситуации ще се иска да ползваш на секундата и не виждам да ги спомена при ролята на класа ти в рейд.

  Нямаш опит, което е огромен твой минус. Тук се гледа най-вече това. Но от друга страна изявяваш готовност да се съобразиш със забележките и да надграждаш, което пък е плюс на фона на това, че ретри палито е добър DPS, а ние открай време имаме твърде малко редовни ретрита. Засега мнението ми е на кантар и бих изчакал твой отговор на поста ми.
  Byalova
  Byalova
  Guardian Angel

  Posts : 212
  Join date : 2011-07-05
  Age : 24
  Location : Dobrich

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Re: Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  Byalova on Mon Feb 06, 2012 10:46 am

  Ako shte vzemame Retry/Holy pala tozi e nai-dobriq kandidat ot 2mata.. az sum "DA", moje da igrae i holy kato gledam geara mu e na nivo ... no da pokaje rotaciq

  Otnovo se izvinqvam za latinicata..
  avatar
  funkybyte

  Posts : 3
  Join date : 2012-02-04

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Re: Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  funkybyte on Mon Feb 06, 2012 11:00 am

  Биндовете наистина ще ги погледна. Не искам да звучи като оправдание, но като healer се изявявам единствено на valthiria като хийлвам боса, или в случаи когато наистина липсват healers.Наистина нямам опит в heala и бих приел всякакви критики.
  Относно професията имам разногласия с dragonfire екипът и се надявам скоро да ми възстановят професията. Ако ли не ще се постарая да си вдигна втората професия бързичко. А относно първата професия тя си е JC.
  Използвам grid адон за heal и ротацията ми е следната - при 80% кръв flash of light, holy shock единствено 3 пъти заради SP който дава,като този ефект се поддържа (също иска и двойно повече мана от flash-kata). Използвам Holy light при загуба на кръвта повече от 55-50%. Адона е много полезен и досега съм нямал проблеми с него, когато се е налагало да съм heal.
  п.с. Отново да кажа главно съм dps и за heal приемам всякакви критики без възражение.
  avatar
  Trancefreak
  Champion

  Posts : 79
  Join date : 2011-11-27

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Re: Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  Trancefreak on Mon Feb 06, 2012 10:08 pm

  Аз съм НЕ преди да си оправи статсовете за Retry... Недостатъчно експертиза, 4х т10 се играе само при среден итем левъл 274-5~, Твърде много хит. Ако има желание може да ми пише ингейм на Trancefreak или Cathleen да му обесня какво да смени..
  Autaila
  Autaila
  Champion

  Posts : 45
  Join date : 2011-07-05

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Re: Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  Autaila on Tue Feb 07, 2012 12:34 am

  Виждал съм го как играе. Ходили сме заедно по рандом райдове. Наистина добре се справя, знае си ротация и всичко, ДПС-а също не е зле. от мен има "ДА". Успех Wink
  Devilforce
  Devilforce
  Guardian Angel

  Posts : 229
  Join date : 2011-10-08
  Age : 31

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Re: Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  Devilforce on Tue Feb 07, 2012 1:20 am

  и аз имам доста забележки относно глифове,сет,мета сокет които са поправими по принцип.
  Отговора ми повече клони към НЕ но тъй като сме на зор ако той има желание да промени някой неща взимайте го и ще го тунинговаме за 10мин пред АХ съответно след това 1 тест райд ако се справи добре ако не мисля знаете процедурата.


  _________________
  Кандидатура, Raitonn, ретри пала 3656206W
  {◕ ◡ ◕}

  Sponsored content

  Кандидатура, Raitonn, ретри пала Empty Re: Кандидатура, Raitonn, ретри пала

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Thu May 23, 2019 11:40 pm