Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest

  Thiara
  Thiara
  Champion

  Posts : 78
  Join date : 2012-05-30
  Age : 34
  Location : Switzerland

  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Empty Кандидатура, Thiara, Shadow Priest

  Post  Thiara on Fri Jun 08, 2012 10:16 pm

  Преди да започна, искам да ви предупредя, че най-вероятно в желанието си да бъда изчерпателен ще се отплесвам на места, рискувайки да дам доста по-подробен отговор от колкото се очаква, за което се извинявам. Другото нещо, преди да каже някой, че много се вживявам и, че това е само игра: обичам каквото правя, да го правя качествено, WoW ми е доста голямо хоби и, когато имам свободно време, винаги гледам да съм онлайн, затова като ще пиша кандидатура за гилдия, то това ще е най-добрата кандидатура възможна Smile

  1: Име на героя, клас, main spec, offspec:
  Thiara, Priest, Shadow, Discipline

  2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
  27, Любо от Плевен. За начало предполагам, че Любо, Любак или Thiara е логично, но смятам, че ако намеря това, което търся при вас ще си имам и нов прякор скоро, както става, когато човек намери нови приятели и прекара достатъчно време с тях Smile

  3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
  HP Pavilin 9700dv (notebook). Dual Core на 2GHz, 4GM RAM, Radeon 8600 GM na 1GB, конфигурацията беше top notch 2006та, когато си го взех и не го давам за нищо на света Very Happy

  4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
  От известно време съм без гилдия, като от както съм в сървъра (юли 2010та) съм играл с едни и същи хора първо в Nurfed, а след това и в Rise Above Hate, където ги последвах без да се замисля. В интерес на истината, никога не съм вярвал, че един ден ще пиша кандидатура при вас. Много съм конкурентен по природа и давам всичко от себе си за просперитета на гилдията, не само от игрална, но от морална гледна точка. Не е тайна, че от както BotD се преместиха в DF, започнаха да застрашават челните места в pve класацията на сървъра. Това пораждаше още по-голяма жажда и спортен дух за съпертничество и за себе-доказване, особено в мен по отношение на факта, че сме (все още) най-добрите, дори и това да не беше точно така Smile Когато обмислях къде точно искам да кандидатсвам, ми се искаше да бъда част от колектив, който се бори, за да се качи на върха, за да пребори Лича или да бутне Синдрагоса на heroic. Щеше да е интересно да мога да помогна на тепърва просперираща гилдия по пътя към върха. Обаче, влагам много повече смисъл в членството в една гилдия от убиване на бос или вземането на някой achievement. Това, което вдиях във вас е много по-различно, и е нещо, на което не бях обръщал внимание преди. Не съм виждал членове на BotD да се изцепват в World chat-а по обичайния идиотски или нелеп начин, по който видях наскоро (примерно) един друид от Azure Eclipse да го прави. Вярно е, че първия ми разговор с Cruu не беше от най-приятните (можеби се сеща?), но ми се иска някакси да променя лошото впечатление, което съм направил, защото първото ми впечатление от него е точно обратното на това, което имам сега. А с лидера човек добива представа и за цялата гилдия. Прочетох наскоро и 'кратката' история на гилдията в една от секциите във форума и ми се прииска и аз да бъда част от колектив, който наистина държи на членовете си, измерва стойността им в нещо повече от броя на алтовете, които имат и би направил всичко възможно да запази хората, които държат на него.
  Та, защо BotD? Определено не заради прогреса, който имате. Също не и заради сериозните рейдове, които правите (въпреки, че това е perk Very Happy ). Избрах вас, заради личните впечатления, които придобих от хората в гилдията. Надявам се да имам възможността да ги потвърдя, а и че ще са взаимни.

  5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
  Първа-ръка опит в WoW имам с warrior в Tarren Mill, когато още прохождах в Blizzard-EU, и с priest в DF. Смятам, че съм един от малкото хора в сървъра, който не само познава до болка механиката на priest-а per se, ами я познава и в DF, където, всички сме съгласни, че е малко по-различна Smile Благодаря на всички, които ме съветваха и са ми давали инфо за класа, между другото идолът ми (преди да се смени на lock) е при вас Smile Освен, че ще приемете качествен shadow priest, смятам също и, че ще примете качествен човек, който уважава (или поне се опитва) тези, които го уважават. Не се подвеждайте от кандидатурата, тук всичко трябва да изглежда официално, чувство за хумор ИМАМ Very Happy

  6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
  Elitistjerks. Но честно казано отдавна не съм влизал, много взе да се разминава информацията с това, което се случва в нашия сървър. Също съм чел и от един куп други форуми и сайтове, но спорадично.

  7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
  Всичко. Единствените босове, които никога не съм виждал 'на живо' са Yogg Saron и Algalon, а много искам! Имах гилдия преди в Blizzard и правех страхотни runs на Ulduar, включително и hardmodes, но спрях да играя там преди да успеем да стигнем do Yogg (Vezax убих наскоро за пръв, но не помня дали беше 10 или 25). Дали има надежда след вчерашния update?

  8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг).
  Стилът ми е стандартен: първо дотя, после бия Very Happy , само че зависи как точно ще тръгна в зависимост и от битката, също зависи как и кога ще ми прокнат тринкетите. Единственото нещо, което трябва да се каже със сигурност е, че SW:P се каства на 5 стака shadow weaving. Тук искам да добавя, за тези, които незнаят, че SW:P се изчислява наново след всеки refresh, тоест няма смисъл да се re-cast-ва Pain при тринкет прок, защото на следващия flay, dmg-а от SW:P ще бъде преизчислен в зависимост от spell power-а, който имате в момента. Играя с 5 точки на Mind Blast, защото се чуствам много могъщо като вкарам бласт критикал на боса, хаха. Не, Mind Blast се ползва, защото прави много стабилен критикал dmg и позволява един допълнителен instant cast преди да започне следващит gcd (много често това е DP или SW:D). Това е imba. Разбира се, когато има голям haste бонус, като този от БЛ или фласк или infusion (особено, когато и тринкетите са прокнали), е хубаво да се flay-ва повечко. Типично е да започна“ VT+SW:D, след това MB+DV и 3 тика на flay, след което спокойно слагам SW:P и го поддържам до края на битката.
  Имам тик да подскачам след всеки critical на Mind Blast, Laughing много е странно.

  9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
  Shadow: Dps, +hit, party heal, Fear, Shackle Undead (много полезно при дебилни пулове на 2те кучета със слаб setup, също става и за interrupt на undead). Случва се и да танквам до колкото ми позволява dispersion + fade. Mind Control-a e бъгав за съжаление, но в Nax и с това ще съм полезен. Избягвам да cast-вам healing магии (и да съживявам), защото се бъгва единия от shadow глифовете при смяна на форми.
  Disc: Жесток absorb + heal, dispel и disease removal & abolishing. Мога да пиша доста за Disc, но ще го оставя за по-късно.

  10: Имате ли алт герои? Какви?
  Ееееееех, нямам.

  11: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър?
  22-27, в зависимост от сетъп-а и енкаунтъра може да падне и на 17-8. При shadow priest със стабилен haste rating, критикала играе много важна роля при крайния dps резултат, затова се моля за focus magic на куцо и сакато.

  12: Имате ли познати в гилдията?
  Eдин от много-качествените хора, които добре познавам в сървъра: Chepie
  Малко по-малко добре познавам, но също много уважавам Zagorka, Evilbox, Wreckless, Reign, Fullrage
  Наскоро ингейм: Salonius, Nocoment
  Често се засичаме по bgs: Butch
  Играли сме заедно, но не се познаваме добре: Annelie, Blackybg

  13: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
  Време! Flask, scroll, potion, храна за buff.

  14: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
  По принцип не, но е възможно да имам ангажимент същата вечер. По принцип имам 4-5 вечери свободни през седмицата, понякога въпросът е кои точно Very Happy

  15: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.

  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Shotrb

  16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
  Да, мега полезно е, особено при игра с disc priest, когато е жизнено важно човек да познава битката и да предвижда идващ damage.

  17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
  Вече не се случва изобщо, но преди се е слчувало и е било много градивно, за което съм благодарен. Готов съм да приемам критики, даже настоявам. Изпълнявам всичко стриктно, бил съм рейд лидер и знам какво е, стремя се да помагам, когато мога. Не заемам, обаче, единствено пасивна позиция: когато смятам, че лидера не си върши работата както трябва или не съм съгласен с нещо, го/я моля да ме изслуша.

  18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
  С достигането до 80 ниво кандидатствах в Nurfed, където имах приятели. Gear-а ми куцаше, нямах умения с класа, но ме приеха. Там бях част от невероятен колектив и все още ми е малко мъчно, че не играем пак заедно. Нещата се промениха, една голяма част от хората се отделиха от гилдията, заради разпри и аз последвах тези от играчите, които считах за по-близки. Основахме Rise Above Hate. Малко след убиването на Лича на 25heroic, беше много голяма тръпка, Гилд Мастера промени радикално правилата като даде много голям бонус на хората, които имат алтове. Аз бях един от малкото потърпевши с едничкия си герой и в последвалите дискусии по повод на причините за тази промяна (резонът беше добър, дори до момента съм съгласен с доводите) се казаха неща, които ме разочароваха, и които не очаквах да чуя, защото бяха казани от хора, на които много държах(мислех си, че беше взаимно, но явно просто съм бил един от многото). След това напуснах и оставих много страхотни хора, с които съм сигурен, че щяхме да си допаднем много Crying or Very sad Ето ме тук и сега.

  19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
  DBM, Recount, Healbot, Interruptbar (pvp), Pulse, не се сещам за други основни PvE адони. До сега не съм имал проблеми със следене на тринкет проковете, но след като прочетох за нещо такова някъде наскоро, ако някой се сеща за добър такъв адон, ще се радвам да сподели.

  20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за оформяне на нашето крайно решение.
  Played at 80: 141 дена и 9 часа.
  Много съм верен на hip-hop-а и breakdancing-а, смазвам се постоянно особено weekend-а, така че ще помоля за толерантност тук afro
  След като си поговорих с някои колеги, останах с впечатлението, че нямате особена нужда от нови Shadow/Disc Priests, но в крайна сметка реших да опитам, защото смятам, че потенциал за синергия ИМА.


  _________________
  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Thiara2
  avatar
  Annelie
  Champion

  Posts : 54
  Join date : 2012-03-25
  Age : 26
  Location : Перник

  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Empty Re: Кандидатура, Thiara, Shadow Priest

  Post  Annelie on Fri Jun 08, 2012 10:30 pm

  Адекватен и сериозен играч. ДА от мен.
  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Empty Re: Кандидатура, Thiara, Shadow Priest

  Post  Guest on Fri Jun 08, 2012 10:35 pm

  Доказъл се играч,познат на по-голяма част от сървъра,а и е от Плевен Very Happy. Да от мен.
  Aypa
  Aypa
  Guardian Angel

  Posts : 249
  Join date : 2011-08-13

  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Empty Re: Кандидатура, Thiara, Shadow Priest

  Post  Aypa on Fri Jun 08, 2012 10:36 pm

  Да.
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Empty Re: Кандидатура, Thiara, Shadow Priest

  Post  Crusher on Fri Jun 08, 2012 10:38 pm

  Сещам се за всичко и помня всичко. Намери някъв начин да се свържеш с мен.

  Всъщност зарежи и да не го направиш пак ще ти дам ДА.


  Last edited by Crusher on Fri Jun 08, 2012 10:42 pm; edited 1 time in total
  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Empty Re: Кандидатура, Thiara, Shadow Priest

  Post  Guest on Fri Jun 08, 2012 10:40 pm

  Всичко е перфектно, също така ми направи много добро впечетление на Pug Raid-а. Може да нямаме нужда от Shadow/Disco Priest, но от човек като теб със сигурност имаме нужда, ДА и от мен.
  anile
  anile
  Guild Master

  Posts : 547
  Join date : 2011-07-03
  Age : 31

  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Empty Re: Кандидатура, Thiara, Shadow Priest

  Post  anile on Fri Jun 08, 2012 11:24 pm

  Crusher wrote:И бате какви са тея фермани са заминаха 30 минути докато изчета всичко :@.

  Very Happy

  Отдавна не ми се беше случвало да чета нещо толкова дълго с интерес. Благодаря ти за тази апликация, искрено.
  Желая ти хубави моменти с колектива ни и бързо приспособяване.
  "Да".

  Accepted.


  _________________
  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Eyeless1
  Chepie
  Chepie
  Guardian Angel

  Posts : 201
  Join date : 2011-12-12
  Age : 29
  Location : Sofia

  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Empty Re: Кандидатура, Thiara, Shadow Priest

  Post  Chepie on Sat Jun 09, 2012 6:13 am

  ЛЮБОООООООООООООООООООООООООО sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny


  _________________
  https://www.youtube.com/watch?v=4l6l1owBRE8 Brotherhood of Death vs The Lich King 25man Heroic

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vI0PA-Jo2Gk Brotherhood of Death vs The Lich King 25man Heroic raid#2, my PoV

  Sponsored content

  Кандидатура, Thiara, Shadow Priest Empty Re: Кандидатура, Thiara, Shadow Priest

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Sun Jun 16, 2019 9:31 am