Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  Кандидатура

  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура Empty Кандидатура

  Post  Guest on Thu Aug 18, 2011 2:13 am

  Приета. Locked.

  1: Име на героя, клас и специалността с която кандидатствате, както и втора специалност, ако имате PvE такава:
  - Име на героя: Sysx | Талент специалност: Affliction | Demonology (ако имате забележки по талантите, нека да обсъдим в текущтата тема)

  2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас в играта?
  - Възраст: 21г. | Живущ: Нова Загора | Име: Калин | Прякор: Sysx - по прякор и по име няма проблеми

  3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
  - MB: ASROCK ALIVENF6G-GLAN
  - CPU: AMD ATHLON II X3 425 TRIPPLE CORE 3.0GHZ
  - RAM: 4x2GB A-DATA RAM DDR2 800MHZ
  - VGA: ATI RADEON SAPPHIRE HD 3650 512MB DDR2 PCI-E
  - PSU: CX-5058-1 400W
  - HDD: 2X500GB SEAGATE BARACCUDA SATA2 7200RPM/8MB

  4: Защо избрахте Brotherhood Of Death? Защо е добре за нас да одобрим апликацията ви (каква роля бихте поели, умеете ли да поемате отговорност)?
  - Защо избрахте Brotherhood Of Death? - Бях в гилдията и съм останал с много добро впечатление, това са причините:
  - Защо да одобрим апликацията ви? (каква роля бихте поели, умеете ли да поемате отговорност) - Зависи от положението и трябва да помисля дали ще го направя (ако е за гилда, някой член от нея или аз).

  5: Kакво очаквате да получите от гилдията? С какво сте готови да допринесете за развитието ни като колектив (сегашни и минали изяви, в кои аспекти на играта бихте били полезни)?
  - Какво очаквате да получите от гилдията? - Предмети за дигане на дпс-то. Добра обстановка и разбирателство. Отборна игра било то инстанция/батълграунд/арена и т.н.
  - С какво сте готови да допринесете за развитието ни като колектив (сегашни и минали изяви, в кои аспекти на играта бихте били полезни)? - Това не го разбирам и искам пояснение ако искате да получите отговор. Сещам, се че постигнах някой неща, които ги нямах, например минахме тоц 25 хц, убихме Blood Queen и в тс-то Белисимо се насра от смях после го изритаха за обида ли какво беше. Другото, което е, че повечето в гилдията знаят босовете, какви магии пускат и как да вземат решение на момента, или да как да процедират. Сами си правят тактика, например има играчи играли в оригиналният сървър и знаят боса какво по принцип трябва да пуска/прави, и в дф-то се доошлайфа тактиката.

  6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Споделете и опит от оригиналните сървъри, в случай че имате такъв).
  - В оригиналният сървър на играта, НИКОГА не съм играл с warlock. Но винаги съм се интересувал от повечето неща в самата игра - куести, нпц-та, магии/таланти, постиженията, професиите, зони/местности и бъгове/експлойти/хакове, и др.

  7: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф/ротация). Полезно е ако споделите използваните глифове и ротация.
  - Предпочитам тези таланти, които съм посочил в т.№1.
  * На Demonology тия таланти долу горе работят и се стига до прилично дпс. Ето я и ротацията: Curse of Elements/Curse of Weakness, Corruption, Immolate, (подновяване на Curse of Elements/Weakness, Immolate и Corruption). Shadow Bolt нон-стоп до 35% оставащ живот на противника и след това само 1 път за дебъфа му и подновяване. А щом прокне Molten Core 3 пъти Incinerate или Soulfire ако е под 35% живот противника.
  * На Affliction за сега смятам да съм с тези, които съм посочил в т.№1. Ето я и ротацията: Unstable Affliction, Haunt, Corruption, Curse of Agony + подновяване на дотовете и нон-стоп кастване на Shadow Bolt, също така и glyph of life tap да се пуска щом изтече времето му. Щом боса остане под 25% живот, подновяване на дотовете, 1 път каст на Shadow Bolt или прок от glyph of corruption или nightfall за дебъф и Drain Soul.

  8: Професии на героя ви:
  - Engineering 450/450 скил (Специалност: Goblin Engineering), Jewelcrafting 450/450 скил (Всички рецепти от тлк експанжъна и тук там от тбц-то/ванила).
  - Cooking 450/450 скил (повечето рецепти ги имам от трите експанжъна от играта), First Aid 450/450 скил и Fishing 450/450 скил.

  9: Имате ли познати в гилдията?
  - Kray, Reckky, Belissimo, Fullrage, Quixote и (ако главния герой на Svpetar е Psychozub, значи и него познавам).

  10: Какво значи за вас фразата "да се подготвиш за рейд"?
  - Да имам събрани 32 броя SoulShard, да наловя риба и да я сготвя (бъф well feed), и да съм пред инстанцията 5-10 минути по рано.

  11: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid (рейдовете ни се провеждат от Неделя до Четвъртък от 21:30ч)?
  - Не е проблем за сега, но щом излезе нещо извънредно, че отсъствам ще оведомя някой райд лидер или офицер, който ще прави инстанцията.

  12: Покажете InGame Screenshot извън combat и без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
  - Affliction: http://prikachi.com/images/268/3706268r.jpg
  - Demonology: http://prikachi.com/images/307/3434307s.jpg

  13: Използвате ли Teamspeak?
  - Щом се налага, ще ползвам.

  14: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
  - Ползвам го, даже го пратих на kray.

  15: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера безпрекословно? Проблем ли е това за вас?
  - Имам проблеми с Blood Queen щом стана вампир и незнам, кого да хапя от райда 10/25 мод.

  16: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос, изключващ отговор "там и там, не са сериозни". Споделете впечатления.
  - Един път си нарпавих гилдия заради гилд табарда и след 4-5 дни я изтрих.

  17: Изложете списък с адоните, които ползвате.
  - Ако играя с адони са тези за сега: clearfont2, doom_cooldownpulse, omnicc, errorfilter, sct, recount, trinketmenu, gdfont, ag_unitframes, atlasloot, bartender4 + buttonfacade, chatter, fortexorcist, groupcalender, ignoremore, mappy, moveanything, onebag, quartz, deadly boss mods and xloot.
  - Ето и клип: https://www.youtube.com/watch?v=o_mtU4J6ZA8
  - Ако играя без много адони е 1 action bar (12 слота за магии) + адон за тринкти 2 слота (trinketmenu), scrolling combat text, nice damage, deadly boss mods (специално за инстнациите, хубав е и за батълграундите, показва кое гробище/база/флаг кой/я го е взел или след колко време ще се превземи и т.н.).

  18: Ако искате да добавите нещо, което смятате, че би ви помогнало при оценката, направете го тук. Всяка самооценка или опит за такава ще помогне за оформяне на нашето крайно решение (не е задължително да пишете нищо по тази точка).
  - Настоявам поне на няколко месеца гилд табарда да бъде сменян посредством запитваща се във форума тема и всички играчи от гилдията да гласуват.
  - След това да се носи този гилд табард щом сме на райд. Титлите да бъдат махани и да се виждат само имена + имто на гилда.

  едит:

  Във форума на дф-то има пусната рекламна тема за гилдията, че се търсят affliction или demonology warlock, та за това кандидатствам с двата талент спеца. Интересува ме какъв талант спцец. ме искате.
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура Empty Re: Кандидатура

  Post  Crusher on Thu Aug 18, 2011 6:07 am

  Кала, здрасти! Smile

  Зарадвах се, че видях името ти в раздел кандидатури... От една страна. От друга страна съм разочарован, че го виждам, защото ти се налага да го правиш като външно лице. You know what I mean?

  За мен ти си УАРЛОКЪТ, от който имаме нужда. И разбира се, кандидатурата ти е изпипана до последния детайл... Както подобава на играч като теб.

  От мен братле ще получиш едно последно и голямо ДА, защото друго няма да има. И защото всеки друг отговор в момента за мен би бил проява на ненужна високопарност. Аз харесвам лоялността на играчите към гилдията, за която играят. Направиш ли го, за мен ще си една от перлите в короната ни. Знаеш за какво търсим този лок. Идват 25ман евенти и на тях ще трябва да късаме с перфектни рейд сетъпи, трети места на този етап от развитието на гилдията в сървъра ще ни бъдат малко.

  Желая ти успех! Smile И ще се радвам ако се случи така, че отново да играем за един отбор.


  п.с. Относно предложението ти за табардите:

  С настоящите цветове гилдията играе от 6 години. Не са променяни за цялото това време, датирайки от ванила до лича. За мен те са символ на дългата ни история и не бих искал да ги сменяме точно поради тази причина. Smile

  Но идеята за премахването на титлите и носенето на табарда ми хареса много! Благодаря.
  Sabutai
  Sabutai
  Bloodlord

  Posts : 285
  Join date : 2011-07-05
  Age : 38
  Location : Russe

  Кандидатура Empty Re: Кандидатура

  Post  Sabutai on Thu Aug 18, 2011 7:02 am

  С големи ???? Да, но това да е последното от мен като каза Боян харесваме лоялните хора в гилда, ако си с нас и бъдеш търпелив, ще си доволен.
  anile
  anile
  Guild Master

  Posts : 547
  Join date : 2011-07-03
  Age : 31

  Кандидатура Empty Re: Кандидатура

  Post  anile on Thu Aug 18, 2011 8:21 am

  На мен лично ми е приятно да играя с теб. Пиши ми на Anile, Eyeless, ако не са те вкарали вече.


  _________________
  Кандидатура Eyeless1
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура Empty Re: Кандидатура

  Post  Crusher on Thu Aug 18, 2011 9:50 am

  Demonology
  KypKanaH
  KypKanaH
  Elite Guard

  Posts : 76
  Join date : 2011-07-06

  Кандидатура Empty Re: Кандидатура

  Post  KypKanaH on Thu Aug 18, 2011 11:56 am

  Уаууууу ебаси яката кандидатура , направо си личи класа от нея Smile
  Относно билдчето , незнам как си с Пушбака , но за пве [Intensity] на босове като фестергът и блъдкуин мисля че ще ти върши повече работа от [Destructive Reach]
  Autaila
  Autaila
  Champion

  Posts : 45
  Join date : 2011-07-05

  Кандидатура Empty Re: Кандидатура

  Post  Autaila on Thu Aug 18, 2011 1:29 pm

  Това е нашият демон/афик уарлок ! Дърпайте го в гуилда Smile

  Sponsored content

  Кандидатура Empty Re: Кандидатура

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Sun May 26, 2019 10:06 pm