Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  Кандидатура Snoofcho Druid

  avatar
  Smurrfche
  Champion

  Posts : 7
  Join date : 2012-11-29

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Smurrfche on Sun Dec 02, 2012 3:14 pm

  1: Име на героя, клас, main spec, offspec:
  Snoofcho (имам намерения да игра Resto Druid

  2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име?
  На 19 години от гр.Поморие.Името ми е Мартин
  3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
  CPU: Intel Core Dui E3300 2.5 Ghz
  Video: Nvidia GE force GT 630- 2gb
  Ram: 2 GB
  С интернета до сега не съм имал проблеми.

  4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
  Имам приятели при вас който ми предложиха да пусна кандидатурата си.Виждам и доста познати лица с който съм райдвал много и имам добри впечатления.Сигурен съм че прогреса в PVE аспекта ще е отличен и имам желанието да бъда част от него.

  5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
  Много хора тук биха казали че са перфектни dps-и и не грешат никога.Ако ме приемете ще имате един от най-отдадените играчи.Не пропускам райд освен ако нямам технически проблеми.Стоя до последно и може да се разчита на мен по всяко време!Помагам на всеки с каквото мога.Като защита мога да кажа че в DF за 4 месеца бях пропуснал 3 райда (на 2 от тях просто не бях удобрен в Raid planer-a )

  6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
  Wowhead,Wowwiki,MMO-champion,Youtube

  7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате?
  С Друид играя от пач 3.0.9.Имам played time 200 дена с този герой.Перфектно съм запознат с възможностите му и умея да ги прилагам според нуждите от екаунтера.
  Какво сте чистили, с коя гилдия и в кой сървър?
  PreTBC:AQ -Azure Eclipse- DF
  TBC: BT-Azure Eclipse-DF
  WotLK:ICC,Naxx,VOA,OS,Ulduar(част от босовете)ТОC --DF
  Cataclysm:BOT (Halfus и Valiona) BWD:(Маgmaw,Chimeron,Maloriak,Arthamedes)---Molten и Freakz

  В свалянето на кои от изброените босове сте участвали като гилд фърст убийства? (Т.е. да сте били част от рейда, когато даден бос е бил свален за първи път от вашата гилдия.)
  Всички босове който гилда е убивал.По известните са това- (На всички съм присъствал като Resto Druid)

  WOTLK: Lich King 10 (N и HC) Lich King 25 (N и HK)
  Имам и участие на 2 PVE Евента в DF отново като Resto Druid.
  Cata: Magmaw,Maloriak,Chimeron,Halfus,Valiona (на тях съм играл като Shadow Priest)

  8: Опишете стила си на игра.
  Използвам максимума от героя.Обичам да тествам и постоянно да сменям таланти и глифове в търсене на най-добрият баланс.Не искам това да се разбира погрешно и ще правя тези неща във важна битка...

  9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
  Най основната е Combat ress по нареждане от Raid Лидера.При някой босове се налага дебъф или CC (Корени или Cyclone).Давам innervate при необходимост и ако това не пречи на healing-a ми.

  10: Имате ли алт герои? Какви?
  В Blizzard нямам никакви герой но мога да играя с Shadow Priest.

  11: Имате ли познати в гилдията?
  Да има хора от стария ми гилд който членуват тук.Ето и конкретни имена:
  Lost,Florymount,Mistakes,а със Salonius много често играхме BG-та заедно(аз хилвам той бие Very Happy )Може и да има други просто доста от тях са с различни имена сега и не мога да ги разпозная.Моля да бъде извинен ако съм забравил някого.

  12: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
  Да ми е свободна вечерта,Online ingame и в TS 15 мин преди Inivite start.Repair на итемите.При непознаване на екаунтера да съм гледал клипове от битката,както и да имам подходящи таланти и глифове ако се изисква от определен бос

  13: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
  Абсолютно не.

  14: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
  Все още нямам герой.Не ми се вярва да изисквате тази точкa с герой от DF или Molten.

  15: Използвате ли Boss Modes Addon? Кой? Ако отговорът е НЕ - защо?
  Да изпозлвам DBM.Следи cd-ta на фази и на самия бос.

  16: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
  Не е проблем стига да е на място.Изслушвам всякакви мнения и опитвам по другия начин.Не спестявам и такива когато виждам че някой не си върши работата както трябва.Относно съобразяването с райд лидера бих казал че това стой на първо място когато започваш боса.

  17: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии?
  Членувал съм в две гилдии.Първата ви е известна на всички а именно Azure Eclipse.От началото до края на гилда бях с тях.Не съм ги напускал просто гилда се разпадна поради причини който не искам да коментирам.В момента съм в TDT (друга позната гилдия) и играя с тях в Molten. Също не съм ги напускал.Или с 2 думи не напускам гилдиите просто те се разпадат (за голямо мое съжаление )

  18: Кои адони ползвате?
  Recount/Scada,Atlas Loot,Chatter,Grid,Clique и споменатият по горе DBM

  19: Какво означава да бъдеш добър teamplayer (отборен играч)? НА първо място никога да не обвиняваш играч от гилда заради грешка.Никой не е застрахован от такива.Другото важно нещо е да помагаш на хората когато е по силите ти.Да изслушваш всички и да не налагаш своето мнение.Лично за мен е много важно и се старая да го изпълнявам винаги е ,да не поставям интересите си пред тези на гилда!

  20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н: Играя от 2009 година.Започнах в DF с друид.Играх основно PVP до началото на 2011 година.От там до сега PVE-то е моята слабост.През тази година взехме решение с гилда ми (AZure EClipse) да се преместим в Wow Freakz.След като там нещата не потръгнаха,бях съветван от познати в TDT да играя с тях в Molten.Tа сега съм там но се надявам скоро да усетя истинската тръпка от играта в Blizzard

  п.П: Искам само да добавя, че много хора от вашият гилд ме познават с лошо.Преди време гилдиите ни бяха съперници във всичко.Казвал съм не една и 2 лоши думи за вас.Няма как да си върна думите назад.Незнам по какви причини съм ги казал (т.е дали съм отговарял на някого)но предполагам че е било от съперчническа агресия.Неведнъж съм защитавал интересите на гилда ми, но просто такъв човек съм си! Искам всичко което е ставало в DF да си остане там... също така искам да се извиня на хората който съм засегнал и които все оше имат лошо мнение за мене.Това е нов сървар/ново начало за мене с нови цели и бих желал да започна на чисто ако ми дадете тази възможност! Благодаря за отделеното време
  Maximize
  Maximize
  Bloodlord

  Posts : 195
  Join date : 2012-02-05
  Age : 26
  Location : Сливен

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Maximize on Sun Dec 02, 2012 3:54 pm

  Аз съм един от хората, които също те помнят с лошо, но гледам да оставям лошите спомени назад. Хубава ти е кандидатурата и знам, че можеш да си играеш класа. Както каза - нов сървър, ново начало. Аз ти давам "Да"


  _________________
  Dexity/Monk/Stormscale/Brotherhood Of Death.
  Roggosh/Shaman/Stormscale/Brotherhood Of Death.
  Nickie
  Nickie
  Guild Master

  Posts : 65
  Join date : 2012-09-03

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Nickie on Sun Dec 02, 2012 3:58 pm

  Винаги съм казвал, че е хубаво да уважаваш всички (до няква степен) и да не говориш и убиждаш пръбързано, защото никога не се знае дали няма да упреш до този човек. Към "враждата" м/у гилдиите винаги съм се отнасял с насмешка и не сам я приемал на сериозно,а и като цяло не ме интересува особено кой к'во говори за мен. На някои хора обаче това не им е приятно, не сме на 15-16 години и в един момент е товарещо в средата която ползваме за разтоварване и забавления някой да те псува, убижда и омаловажава труда ти.

  Аз като цяло от самото начало бях готов да ти дадем шанс, но колектива ни е така устроен,че мнението на всеки е важно. Именно за това (дори да ти се струва глупаво) те накарахме да пуснеш тази кандидатура. Виждам си се извинил на хората които си убидил от тях зависи дали ще ти простят и дали ще ти дадат шанс.

  Самата кандидатура не е зле написана и на мен лично ми хареса, че признаваш и осъзнаваш това което си направил и си склонен да се подобриш.

  Няма да дам конкретен отговор тъй като както казах според мен тези които си убидил трябва да решат,но съм по-скоро за присъединяването ти.

  Успех.


  _________________
  Кандидатура Snoofcho Druid Recr
  Saloniuss
  Saloniuss
  Champion

  Posts : 44
  Join date : 2011-07-22
  Age : 31
  Location : Twilight Zone

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Saloniuss on Sun Dec 02, 2012 4:12 pm

  Предполагам че не сме деца вече, че да гледаме кой,кога и как бил обидил друугия... вместо да си помагаме един да друг и да се развиваме/играеме без такива глупости. Всеки е бил на мач и всеки е хранил другата агитка на това му викат съперническа злоба при всеки я има, ти си ни хранил нас ние сме те хранили тебе и това е част от кръговрата на простотията... Аз далеч съм надрастнал тези неща и на този етап знам, че ще си добро полълнение към гилдията. Видждам, че съжаляваш за минали постъпки и от мене имаш "ДА"
  Heavenhell
  Heavenhell
  Elite Guard

  Posts : 172
  Join date : 2011-10-08
  Age : 25

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Heavenhell on Sun Dec 02, 2012 4:41 pm

  Понякога едно "извинявай" е достатъчно. Попадал съм в такава ситуация и знам , че е кофти да не можеш да върнеш думите си. ДА от мен.
  anile
  anile
  Guild Master

  Posts : 547
  Join date : 2011-07-03
  Age : 31

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  anile on Sun Dec 02, 2012 9:25 pm

  Оценявам отговора, който даде на въпроса ми(така приемам написаното) и ти казвам "Не". Това естествено не бива да те обезкуражава, по-скоро обратното. Ние също сме колектив вече 5 години, минахме през 3 поколения, 4 сървара и т.н.- гилдията винаги е била на първо място за всеки един от нас. Ти имаш грехове спрямо botd и ако съотборниците ми ти дадат шанса ще следя лично дали ще ги изкупиш, което съдейки по силните ти думи не би било проблем за теб.
  Желая ти успех. Дано имаш шанса да промениш "общото мнение на някои хора от гилдията" за себе си.


  _________________
  Кандидатура Snoofcho Druid Eyeless1
  Hulck
  Hulck
  Bloodlord

  Posts : 71
  Join date : 2011-10-14

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Hulck on Sun Dec 02, 2012 11:05 pm

  Не ми харесва е така някой си да храни друг защото е направил нещо по-бързо или по-бавно,по-добре или по-зле...или просто защото му е съперник в игра...
  Мнението ми няма да е различно и за хора от гилда,които тръгнат да се заяждат с друг без или поради някакви безсмислени причини.
  Не обичам да влизам в конфликти,но изградя ли си лошо мнение за някой трудно го променям и на тоя етап съм Не.
  Ако може един въпрос: Ако още си бяхме в фрийкз щеше ли да я видиме тая кандидатура ?
  Успех,все пак не зависи само от мен Smile


  _________________
  Кандидатура Snoofcho Druid 3537160B
  Mistakes
  Mistakes

  Posts : 122
  Join date : 2012-01-15
  Age : 24
  Location : Sofia

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Mistakes on Sun Dec 02, 2012 11:23 pm

  Smurrfche wrote:доста познати лица с който съм райдвал много и имам добри впечатления

  Май нямаше много добро мнение за мене, когато Bonereaper-а ми "обясняваше" как да си играя класа? Както и да е, аз дори се радвам, че нещата се стекоха така и влязох в ботд, защото там намерих един доста по-сплутен колектив, който вече беше минал през доста повече. Също така, обаче, не мога да отрека що за човек си. Ти си (или поне в Азуре беше) изключително отговорен и супер надъхан относно гилдията и играта като цяло, което е доста добро качество. Аз нямам нищо против теб, така че ще се въздържа от оценка, тъй като наистина има хора, които определено не ти се радват и както виждаш имат доста лошо мнение за теб. Успех!
  avatar
  Smurrfche
  Champion

  Posts : 7
  Join date : 2012-11-29

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Smurrfche on Mon Dec 03, 2012 12:08 am

  По въпроса на Hulck: Първо във Freakz вие бяхте хорди а аз aliance...По въпроса ти мога да разбирам следното: Мислиш си че пускам кандидатура само и само да играя в Blizzard и едва ли не Целта (да играя Blizz) оправдава средствата (да търпя под името да седи името на Brotherhood).Ако това имаш предвид си в огромна грешка...Ако играех Freakz и имаше възможност от Aliance да бъда Horde и нивото на сървара беше като това в Molten отговора ми е ДА бих си пуснал отново кандидатурата тук.Не оставяйте с грешно впечатление че само защото сте в Blizzard ви се извинявам и т.н! Дори ако играехте в DF отново бих го направил.Мисля че този отговор трябва напълно да отговаря на зададеният въпрос Smile

  Относно Mistakes: Не вярвам да съм казвал неща за класс който не разбирам но ок щом го казваш ти не мога да оспорвам защото нямам никви доказателства...Но ако съм го направил защо тогава те поканих на гилд срещатата през Февруари...Казах ти за нея ти каза не съм от гилда аз ти казах това не е проблем все пак си бил...Ти каза че неможеш или нещо от тоя род.Тогава дори дойде твоя приятел Maniacbg.Нещо просто не ми се вързва да съм те обиждал или упреквал (което пак подчертавам че не ми е в стила и не помня да съм го правил за класове от който НЕ разбирам)а после да те каня на гилд среща ... Smile Не бях само в Azure такъв съм си просто.Очаквах да чуя и твоето мнение по кандидатурата ми (т.е съгласен ли си или не да съм в гилда) Незнам защо не си сподел Твоето мнение което не би трябвало да се влияе от това какво другите мислят за мен.Все пак не даваш такова от имено на всички и не вярвам някой да ти направи проблем ако ми кажеш ДА или да те поздрави ако ми кажеш НЕ Smile
  Mistakes
  Mistakes

  Posts : 122
  Join date : 2012-01-15
  Age : 24
  Location : Sofia

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Mistakes on Mon Dec 03, 2012 8:01 am

  Казах ти, че нямам нищо против теб и ако не виждаш, дори казах някоя добра дума за теб
  Колкото до въпросната гилд среща, ти ме беше поканил и на следващия ден мисля, че ме кикнаха и ти ми каза, че въпреки това, че не съм в гилда все пак мога да дойда. А от отговор се въздържам, защото, както казах, има много хора, които имат лошо мнение за теб и те трябва да решат въпреки всичко, което си говорил (аз си нямам идея какво е, защото не посещавам форума на дф).
  Devilforce
  Devilforce
  Guardian Angel

  Posts : 229
  Join date : 2011-10-08
  Age : 31

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Devilforce on Mon Dec 03, 2012 3:18 pm

  Аз съм на мнение че детските истории трябва да си останат в шибания Дъ Фак сървър. А и човека се е извинил евала му за което така че Да от мен.


  _________________
  Кандидатура Snoofcho Druid 3656206W
  {◕ ◡ ◕}
  Nemecc
  Nemecc
  Bloodlord

  Posts : 19
  Join date : 2012-03-29
  Age : 27

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Nemecc on Mon Dec 03, 2012 3:38 pm

  anile wrote:Дано имаш шанса да промениш "общото мнение на някои хора от гилдията" за себе си.

  С тази кандидатура успя да промениш моето мнение за теб до някаква степен, а и ми хареса това, че се извини ... ДА от мен

  П.П
  Пиша главно зареди новия ми подпис хаха bounce


  _________________
  Кандидатура Snoofcho Druid PVeocZ4
  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Guest on Mon Dec 03, 2012 8:35 pm

  и аз съм склонен да му дам да Smile
  avatar
  Warxlord
  Champion

  Posts : 68
  Join date : 2011-11-16
  Age : 22
  Location : In The Middlem Of Nowhere

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Warxlord on Mon Dec 03, 2012 9:01 pm

  И мойто мнение го промени с тая кандидатура.Колкото и да сме са хранили взаимно все пак всеки заслужава 2ри шанс(дори и аз напраих грешка),а и да близз си е ново начало.Да са надяваме , че няя иаме поече проблеми.

  ПС: By Froozy(пиша от тук, че няям рег)

  ПС2: :Д Въпреки,че почвам от утре ,пак реших да дам някфо мнение(сорри ако не е трябвало)
  puffkatazzz
  puffkatazzz
  Guardian Angel

  Posts : 78
  Join date : 2011-06-30
  Age : 29
  Location : Пирдоп/Софиа, България

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  puffkatazzz on Tue Dec 04, 2012 10:28 am

  Не знам кво е ставало преди с тоя пич, не ме интересува, а и мненията ви за него са на кантар.

  ДА от мен, понеже ми хареса кандидатурата.

  Sponsored content

  Кандидатура Snoofcho Druid Empty Re: Кандидатура Snoofcho Druid

  Post  Sponsored content

   Similar topics

   -

   Current date/time is Sun May 26, 2019 10:05 pm