Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  Кандидатура Snowjob

  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура Snowjob Empty Кандидатура Snowjob

  Post  Guest on Sun Aug 21, 2011 11:49 pm

  1: Име на героя, клас и специалността с която кандидатствате, както и втора специалност, ако имате PvE такава:
  -Име на героя: Snowjob
  -Death Knight - DPS (Frost): Таланти

  2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас в играта?
  -Име:Николай - предпочитания за обръщенията нямам.
  -Възраст:20год.;От град Плевен съм.


  3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
  До сега не съм имал проблеми с 25men райдовете единственото място на което се появява "сеч" е на траша преди Rotface/Festergut. Системни Характеристики

  4: Защо избрахте Brotherhood Of Death? Защо е добре за нас да одобрим апликацията ви (каква роля бихте поели, умеете ли да поемате отговорност)?
  -Гилдията ми беше препоръчана от приятели които са нейни членове.По думите им това е гилд с добри играчи,добра обстановка и добра организация,което е точно това което търся в един гилд.

  5: Kакво очаквате да получите от гилдията? С какво сте готови да допринесете за развитието ни като колектив (сегашни и минали изяви, в кои аспекти на играта бихте били полезни)?
  1)Очаквам да се забавляваме,да си чатя с приятни хора,естествено gear с който да помагам на гилда в бъдеще,но няма да имам претенции относно предметите.Добре съм запознат с DKP системата така,че спокойно ще чакам шанса си Smile
  2)Смятам,че познавам класа си на добро ниво и все нямам нищо против да обсъждам с колегите си евентуални промени по играта си за да я оптимизирам.Смятам,че ще ви бъда полезен като DPS и тъй като разбрах,че гилда е сравнително нов ми се иска(при евентуалното ми приемане) да го направим най-добрия в сървъра.

  6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Споделете и опит от оригиналните сървъри, в случай че имате такъв).С Death Knight

  7: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф/ротация). Полезно е ако споделите използваните глифове и ротация.

  8: Професии на героя ви:
  - Transmutation Master (450)

  9: Имате ли познати в гилдията?
  - Да - Novy,Nupcake.

  10: Какво значи за вас фразата "да се подготвиш за рейд"?
  -Да си взема фласкове,храна и лепенки(понякога се налага Very Happy).Да се нахраня и да ходя до тоалетна(малко е смешно,но е досадно когато се случи по време на райд).

  11: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid (рейдовете ни се провеждат от Неделя до Четвъртък от 21:30ч)?
  -Не е проблем даже ми допада.Времето и дните за райд са удобни и все пак ако имам ангажимент ще предупреждавам предварително поне един ден преди това или в краен случай при спешна работа (рядко се случва) ще уведомя 2-3 часа преди райда.

  12: Покажете InGame Screenshot извън combat и без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
  - Snowjob
  - Armory

  13: Използвате ли Teamspeak?
  -До сега не,но щом се налага няма проблем.

  14: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
  -Да.Много улеснява играта както казах и по-горе Smile

  15: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера безпрекословно? Проблем ли е това за вас?
  -Да приемам критики,стига те да са добре обосновани,а не от рода "ti si bati nooba",дори да съм сгрешил нещо това не е начина,първо никой не е безгрешен,второ никой не е роден научен.Много по малко "hate" ще има по сърварите ако вместо да наречеш някой "Noob" му обясниш каде греши(тук естествено става дума за нормалните играчи не за тези които си мислят,че знаят всичко и че те са най-добрите на света).Но малко се отклоних от въпроса - не,нямам проблем с следването на инструкции и не е проблем,все пак за това са сложени raid leader и assistent leader.

  16: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос, изключващ отговор "там и там, не са сериозни". Споделете впечатления.
  -Red Army - въпреки,че при тях бях само за 1 ден.Причината поради която напуснах беше много лоша организация и играчи които не се държаха като колектив.Бяха събрани "random-и" (вкл. и аз) които просто при отиването на първия райд започнаха да се държат все едно са на смесен такъв,което според мен не е начина по който трябва да изглежда една PVE гилдия.
  17: Изложете списък с адоните, които ползвате.
  -Recount,Engraved,DBM,QuestHelper

  18: Ако искате да добавите нещо, което смятате, че би ви помогнало при оценката, направете го тук. Всяка самооценка или опит за такава ще помогне за оформяне на нашето крайно решение (не е задължително да пишете нищо по тази точка).[url][/url][url][/url]
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Crusher on Mon Aug 22, 2011 12:07 am

  Трябва ни ънхоли дк ДПС в момента супер много. Склонен ли си да респекнеш?
  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Guest on Mon Aug 22, 2011 12:13 am

  Да - ето и талантите които използвам - Unholy.Склонен съм да приемам забележки относно талантите.


  EDIT:Тъй като сега видях,че съм забравил да отговоря на въпрос номер 7,ще отговоря тук за ънхоли.Като цяло нямам предпочитания с това какъв spec играя.Ротацията ми на ънх - Icy Touch -> Plague Strike -> Blood Strike -> Pestilence -> Horn of winter -> Scourge Strike ->Scourge Strike.

  При бос започвам с Death and decay след слагането на DoT-oвете използвам empower runic weapon за да мога максимално бързо да продължа ротацията както е написана по горе.По време на биенето на боса особено ако има адове се стремя така да си "изиграя" руните,че да мога точно при spawn-a да имам нужните за Death and decay.Слагам Glyph of Disease понеже съм свикнал с него и от PVP и на 2 сек. преди свършването на DoT-овете рефрешвам с pestilence.

  В случай че някой не е обърнал внимание в снимката с таланти glyph-овете които използвам са : Major: Glyph of Desease ; Glyph Of Dark Death ; Glyph of plague strike
  Minor: Glyph of horn of winter ; Glyph of Rune tap(Просто да не седи празно мястото) ; Glyph of pestilence


  Last edited by nickz on Mon Aug 22, 2011 12:26 am; edited 1 time in total
  KypKanaH
  KypKanaH
  Elite Guard

  Posts : 76
  Join date : 2011-07-06

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  KypKanaH on Mon Aug 22, 2011 12:22 am

  Много ми хареса отговора ти по точка 5.2 Smile
  Аз ти казвам ДА , успех !
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Crusher on Mon Aug 22, 2011 12:35 am

  Играл ли си в Нефелин? Smile И ако да - с кои герои?

  п.с. Кандидатурата и на мен много ми хареса, както и факта, че няма проблем да респекнеш и си познаваш класа много добре. Smile
  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Guest on Mon Aug 22, 2011 12:45 am

  Да - играл съм.Героите ми бяха Hellscreamer и Marionette.Много хора сигурно ме помнят с лошо и с право,доста се палех.Но откакто играя в ДФ и станах свидетел на толкова много "селяци",реших че няма нужда и аз да съм +1 и се промених значително.За това ще помоля да ми се даде шанс. Smile
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Crusher on Mon Aug 22, 2011 12:55 am

  Е това вече е приказка. Сега мога да изкажа мнение.

  1) От опита ми в Нефелин и впечатленията ми от теб - не са добри. Много пъти си реагирал като хлапак, емоционално, с нападки и предразсъдъци. Такива неща тук ги НЯМА и не се толерират и който си позволи такова поведение просто изчезва. Наблегна на това, че си се променил. Аз съм чувал приказката за козината и вълка и не вярвам много че някой може коренно да се промени, но пък винаги съм положително настроен и готов да дам нов шанс на някой, амбициран да се докаже в добра светлина.

  2) Кандидатурата ме грабна с подробните отговори на въпросите, ВЪПРЕКИ че съм сигурен, че си скрил някои неща, като например другите ти познати от гилда - Хелант и Хидра. Като прибавим и че ни трябва ънхоли ДК съм доста ЗА да се присъединиш към нас.

  3) Все пак всички решават, така че нека да си изкажат мненията и ще преценим... Успех.
  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Guest on Mon Aug 22, 2011 1:01 am

  Не споменах Хидра тъй като под познати разбирам приятели или поне хора с които съм в добри отношения(същото важи и за калимист),а за Hellant не знаех последният път когато го видях ако не се лъжа гилда му беше Evil Geniuses.Извинявам се ако е изглеждало,че крия нещо приемам грешките си и не се отмятам от тях,всичко което каза в точка едно също е вярно,но както казах от тогава има значителна промяна.

  P.S.Спирам да пиша след всеки пост,защото е досадно ще чакам решението ви.
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Crusher on Mon Aug 22, 2011 1:06 am

  Наистина е досадно. Smile Но аз имам още един въпрос.

  Би ли ни обяснил това?

  http://www.nurfed.net/forum/viewtopic.php?f=72&t=2499

  Или просто пробваш, пък където стане...

  Едит: Сега, понеже не съм сигурен, дали си го прочел ще ти цитирам нещо от горната тема:

  От хората, подаващи апликации, очакваме да познават класа си, да имат известен опит в eвентите на всички босове, които са ни предоставени до момента, да имат желание за игра и подобряване на уменията си, да са в течение на всякакви изменения в играта, посещавайки специализираните сайтове. Райдваме 4 пъти в седмицата 25man формата. Очакваме от всеки кандидат в гилдията да е на разположение за райдовете поне в 3 от 4те райд дни и да е активен за продължителен период от време, тъй като не искаме да се обвързваме за месец-два, през което време може да отхвърлим апликации, а след това отново да търсим хора.

  Да наблегнем на последното. Наистина пак ще се повторя, но уважавам лоялността. Хаки един път се беше изразил - не съм бояджия. Разбирам амбицията ти да играеш в добра гилдия, но за мен подходът ти е грешен и тук сбърка. Smile


  Last edited by Crusher on Mon Aug 22, 2011 1:10 am; edited 1 time in total
  puffkatazzz
  puffkatazzz
  Guardian Angel

  Posts : 78
  Join date : 2011-06-30
  Age : 29
  Location : Пирдоп/Софиа, България

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  puffkatazzz on Mon Aug 22, 2011 1:09 am

  Кофти. Като прочетох писанията на Цура (пукам се от смях, щото не знам как ми дойде тва "Цура", но е ного добро Very Happy ) си рекох: "Е ся ше има с кой да се псуваме тайно на /w", но уви :<

  "ДА".

  Не го защитавам, Боби, но ако не му отговорят до следващия рейд рисет, да речем? Да ходи по рейдове с прословутите ДФ рандоми? Very Happy Оттеглил е кандидатурата от "Богопомазаните". Какво толкова? Можеше при нас да я оттегли и да остави тяхната. Като се двоумиш за две работни места, избираш едното и режеш другoто. Нищо общо с лоялност няма. Не сме ИРА, не сме и Камарата на лордовете Razz

  PS: Одеве забравих - не ме кефи тоя PVP гиър :X


  Last edited by puffkatazzz on Mon Aug 22, 2011 1:23 am; edited 1 time in total


  _________________
  Vihrea - Blood Elf Rogue
  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Guest on Mon Aug 22, 2011 1:15 am

  Дори да ви гарантирам,че съм лоялен на този етап едва ли ще ми повярвате и имате право.Както се вижда оттеглих кандидатурата си въпреки,че не е сигурно дали ще бъда приет тук при което ако и вие ме отхвърлите си затварям 2 врати а не само 1,но поех този риск.Наистина кандидатствах там преди няколко дена когато сериозно реших да си търся PVE гилд понеже до сега наблягах основно на PVP.Предложиха ми да се присъединя при вас и понеже имам познати,а и доста от вас помня от нефелин реших да се кандидатирам.
  KypKanaH
  KypKanaH
  Elite Guard

  Posts : 76
  Join date : 2011-07-06

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  KypKanaH on Mon Aug 22, 2011 1:19 am

  Мисля че обиждаш гилдията така ... Видя че в Нърфд не ти се получава и айде да пробваме ботд , е ние какво сме ... кошче за боклук дето приема отпадъците ли ?! "Да"-то което ти дадох почна да се разколебава ...
  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Guest on Mon Aug 22, 2011 1:56 am

  Кандидатурата като цяло е долу горе написана с правописни и пунтуационни грешки.
  Относно екипировката ти: Защо имаш пвп предмети, като кандидатстваш в pve гилдия? Защо не правиш random dungeon finder да си събереш емблеми да си вземеш pve екипировка?3

  На този въпрос №6, бих искал да отговориш, защо само с death knight?
  6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Споделете и опит от оригиналните сървъри, в случай че имате такъв).С Death Knight

  На този въпрос + твоят отговор №10
  10: Какво значи за вас фразата "да се подготвиш за рейд"?
  -Да си взема фласкове,храна и лепенки(понякога се налага Very Happy).Да се нахраня и да ходя до тоалетна(малко е смешно,но е досадно когато се случи по време на райд).
  Що за подготовка е това подяволите? Обясним ми!

  И за накрая предлагам, някой death knight (само кадърни!) от гилдията, да си изкаже мнението относно ротациите ти на съответните талант специализации.
  avatar
  Guest
  Guest

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Guest on Mon Aug 22, 2011 2:12 am

  systemx wrote:

  На този въпрос №6, бих искал да отговориш, защо само с death knight?
  6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Споделете и опит от оригиналните сървъри, в случай че имате такъв).С Death Knight

  На този въпрос + твоят отговор №10
  10: Какво значи за вас фразата "да се подготвиш за рейд"?
  -Да си взема фласкове,храна и лепенки(понякога се налага Very Happy).Да се нахраня и да ходя до тоалетна(малко е смешно,но е досадно когато се случи по време на райд).
  Що за подготовка е това подяволите? Обясним ми!


  1) Защото въпроса е за героя с който кандидатствам никъде не ме питат за други герои,но все пак имам опит PvE и с restoration shaman(но не е на много добро ниво).

  2)Аз лично не мога да се сетя за нещо друго което трябва да направя,може би нещото което съм забравил да напиша е "Да пусна TS".До сега винаги съм се подготвял така за райд и към мен не имало оплаквания и не съм напускал посредата на райд(с изкл на може би 1-2 пъти в които наистина се е налагало).Все пак ако има нещо което забравям не се притеснявай да кажеш.
  Byalova
  Byalova
  Guardian Angel

  Posts : 212
  Join date : 2011-07-05
  Age : 24
  Location : Dobrich

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Byalova on Mon Aug 22, 2011 4:08 am

  От мен имаш "ДА" добре спретната кандидатура отговаряш си на всякъде и прочие ... Надявам се по бързо да се присаединиш към нас ..
  robotalol
  robotalol
  Guild Master

  Posts : 52
  Join date : 2011-06-30
  Location : Detroit

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  robotalol on Mon Aug 22, 2011 8:55 am

  davai da go proame


  _________________
  Cropptown
  anile
  anile
  Guild Master

  Posts : 547
  Join date : 2011-07-03
  Age : 31

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  anile on Mon Aug 22, 2011 9:13 am

  Билда ти и на 2-те специализации е грешен, пропускал си мн важни таланти. На ънхоли глифовете ти са грешни, ротацията ти е грешна- основните ти удари не са scourge strike i death coil, а obliderate(с глифа) i death coil. Играеш пве като пвп, това е моя извод. Въпреки самочувствието си си много далеч от пве-то с този клас. Пвп гиър-а ти е много силен, но какво от това!?

  Иначе като човек всъщност имам добри впечатления от теб, били сме се по арените в нефелин, говорили сме си, макар и да не помниш- аз помня. От мен имаш да, но искам много нашироко да си поговорим за твоя ПВЕ death knight.


  _________________
  Кандидатура Snowjob Eyeless1
  Desolatora
  Desolatora

  Posts : 125
  Join date : 2011-07-05
  Age : 25

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Desolatora on Mon Aug 22, 2011 9:38 am

  1.Много добра кандидатура. +
  2.Доста PVP гиър. -
  3.Ползваш биндове. +
  4.Слаби статове(дължи се на гиъра естествено). -
  5.Грешни глифове, таланти и ротация. -

  2/5

  От мен имаш НЕ.

  Sabutai
  Sabutai
  Bloodlord

  Posts : 285
  Join date : 2011-07-05
  Age : 38
  Location : Russe

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Sabutai on Mon Aug 22, 2011 2:11 pm

  Всичко се оправя с малко игра и четене по форомите. От мен ДА
  haki
  haki
  Bloodlord

  Posts : 14
  Join date : 2011-07-24
  Age : 30
  Location : Sofia

  Кандидатура Snowjob Empty :)

  Post  haki on Mon Aug 22, 2011 2:40 pm

  Аз лично съм с доста... изкривени представи, просто живота ми се разви така, че те се изкривиха Smile .
  Човека може и да е правил добри или лоши неща преди, но ако зависи от мен винаги бих дал още един шанс, с тайната надеждица че нещо се е променило от последния път.
  От ДК не разбирам, явно му е грешен билда, но ако има желание да се промени, това е поправимо зло. Същото важи и за ротацията, а гиъра е най-лесната част за "оправяне".

  Мнението ми е да му се даде шанс и време да изглади грешките, които се посочиха по-горе, ако се справи задоволително ще има още един, който си играе класа в гилдията, ако не... ще продължа да си го псувам в арените Razz .
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Crusher on Mon Aug 22, 2011 2:50 pm

  Ако няма други мнения, мисля че всичко е ясно. Весо, ти поемаш оттука Razz .
  anile
  anile
  Guild Master

  Posts : 547
  Join date : 2011-07-03
  Age : 31

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  anile on Mon Aug 22, 2011 5:11 pm

  Ние с него вече изчистихме всичко, което имаше за оправяне(поне според мен), поговорил си е и със Сашо за ънхоли. Остава да го потренира малко в рейд. Заключвам темата и логя да го поканя в гилдията.


  _________________
  Кандидатура Snowjob Eyeless1

  Sponsored content

  Кандидатура Snowjob Empty Re: Кандидатура Snowjob

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Sun May 26, 2019 8:55 pm