Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  Roxolana - Demonology Warlock

  Share
  Roxolana
  Roxolana

  Posts : 55
  Join date : 2012-03-26
  Age : 29
  Location : Sofia

  Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Roxolana on Mon Mar 26, 2012 4:49 pm

  1: Име на героя, клас, main spec, offspec:

  Roxolana, Warlock, Demonology, Destruction

  2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?

  22; родом от Пловдив, понастоящем в София; казвам се Радослав, може да ме наричате както сметнете за удачно :] Тъй като според условията на бланката трябва да приложа и предпочитание обаче ще се възползвам от възможността за готин прякор... да кажем "Клинт" Very Happy

  3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.

  Имам няколко компютъра, от които мога да играя, и всички те покриват изискванията.

  4: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?

  Не бих си позволил да отговоря на този въпрос. Мога да кажа, че с радост бих станал част от екипа Ви, но на този етап не знам нищо за него, за да правя подобни предположения. Надеждата ми е да заслужа членството си с дела, а не с евтина вербална плява.

  5: От кои сайтове черпите информация за WoW?

  Основно Google jocolor той упорито ме отвежда до тези два обаче:
  http://www.wowhead.com/
  http://www.wowwiki.com/

  6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).

  В оригиналния сървър играх със същия клас и съм свалял всеки бос преди Катаклизъм. В DF постиженията ми са сходни, с изключението на Ulduar, Sunwell Plateau и неработещият Gunship.

  7: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг).

  Считам, че най удачно мога да обясня взетите от мен решения ако коментирам директна извадка на талантите си.
  Установих, че Импът генерира най-много DPS, съпоставен с другите варианти. След дълго колебание все пак изхарчих три точки за комбинацията от Fel Domination и Master Summoner, защото по незнайни за мен причини в DF не функционира пасивното умение на призованите създания да намалят AoE щетите върху себе си с 90% - в резултат на това често се налага да се призовават наново, понеже без тях специализацията Demonology е почти безполезна за другите от рейда.
  Фактът, че съм поставил само една точка в "Nemesis" може да изглежда причудлив, но моите наблюдения са, че в добре организиран рейд босовете в ICC и TOC HC падат прекалено бързо, за да се използва Metamorphosis повече от веднъж - дори когато работата е на кантар е по-добре да се възползвам от една сигурна метаморфоза в последните 40% от битката, отколкото да изхабя една в началото и да стискам палци да ми се удаде възможност за втора. Единствената причина да поставя дори една точка в таланта е фактът, че позволява по-честата употреба на умението Demonic Empowerment, увеличаващо crit-шансът на Импа с 20% - използвам умението веднъж в началото на битката, за да гарантирам, че Demonic Pact ще се активира възможно най-скоро.
  Друго спорно решение е изборът на Destructive Reach пред Aftermath, но макар наглед да губя DPS съм уверен, че подсиленият обхват на магиите ми позволява по-голяма функционалност и като следствие повече нанесени щети, особено при босове като Marrowgar, Lana'thel и Sindragosa.

  Играя с големите глифове of Life Tap, Imp и Metamorphosis. Смятам, че малките глифове не са от особено значение за моя клас. Мисля, че изборът на гореупоменатите три е съвсем естествен, но при нужда ще аргументирам и него. В никакъв случай не се себемагнифицирам и бих приветствал всеки допълнителен съвет.

  Извинявам се за дължината, но въпросът предполагаше изчерпателен отговор.

  8: Каква е ролята на класа ви в рейд?

  Ролята на класа ми е DPS и CC. С оглед на специализацията ми бих добавил и Sup.

  9: Имате ли алт герои? Какви?

  Разполагам с доста герои, но в момента играя само с Roxolana.

  10: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър?

  За нещастие обръщам повече внимание на статистиката в "Damage done". Съдейки по нея обаче бих изказал предположението, че и DPS-то е задоволително.

  11: Имате ли познати в гилдията?

  Да, но не бих желал споменавайки ги да им привнеса отговорност за собствените си постъпки.

  12: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?

  Да съм уверен, че разполагам с достатъчно време и консумативи.

  Offtopic: В друга игра имахме шегичката, че за рейд винаги е необходим буркан до монитора, в случай, че задъханият ритъм не позволи притичването до тоалетната. Истински отдадените обаче използвали катетър Very Happy

  13: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?

  Не, но в редките случаи когато представлява ще знам авансово.

  14: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.

  Приемам, че с фразата "без чужди buffs" индикирате да не използвам scrolls, flasks или useable items.  15: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?

  Невинаги, защото знам кога какво се случва. В рейд от 25 човека обаче съвсем естествено не рискувам.

  16: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?

  Напротив, по-скоро е радост.

  17: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.

  Доскоро с героя игра приятелката ми, макар аз да го направих и вдигнах. Понеже вече не сме заедно имам много малко общо с предишната й гилдия - Nurfed.

  18: Изложете списък с адоните, които ползвате.

  1. DBM
  2. Gearscore
  3. Cartographer
  4. Everquest
  5. Recount

  Реално тези ползвам. Спорадично и някои за cooldowns, но по-скоро експериментално.

  19: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за оформяне на нашето крайно решение.

  Малко или много отговорът на този въпрос се прокрадна по-нагоре. От самооценката ще се лиша, понеже вероятно е вече досадна тая предълга кандидатура, пък и не съм фен на празнословенето. Бездруго нищо по-важно не мога да декларирам от готовността и желанието си.

  Безкрайно благодаря за отделеното време geek
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Crusher on Mon Mar 26, 2012 5:27 pm

  Здравей, Клинт

  Доста си писал и сравнително малко си казал. Липсват точни отговори на едни от най-важните въпроси, въз основа на които се взима решение. Способността за трезва самооценка също е много ценна лично за мен.

  Научи се да играеш с hotkeys. On top of all that, защо BotD?
  Наистина бих се радвал да получим по-конкретни отговори на въпросите. На тоя етап не мога да дам никакви оценки.

  п.с. Пак трябва да променям бланката с въпроси...

  едит:
  Мога да кажа, че с радост бих станал част от екипа Ви, но на този етап не знам нищо за него, за да правя подобни предположения.

  Как можеш да кажеш, че би се радвал да станеш част от нещо, което не познаваш? Smile Не залъгваш ли себе си? Просто искам да те насоча малко.
  Roxolana
  Roxolana

  Posts : 55
  Join date : 2012-03-26
  Age : 29
  Location : Sofia

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Roxolana on Mon Mar 26, 2012 5:43 pm

  Здравей, Crusher,

  Единствено с hotkeys играя. Прости ми, не разбирам какво имаш предвид.
  Помоему самооценката на този етап не означава нищо, понеже, за да разберете доколко е "трезва" тя, ще трябва да съм постигнал това, за което в момента се кандидатирам. Но, разбира се, щом настояваш:

  Аз съм отзивчив, презадоволен и обичащ гейминга индивид - все качества, които държа в дълбока тайна в професионалния си кръг. С оглед на игровата си история съм уверен в способностите си в WoW, но считам, че винаги има какво да се научи.

  В бланката за своя изненада не видях въпрос защо съм избрал именно вас, а и вече беше станало доста дълго. Разбира се, фактът, че сте сред най-силните PvE гилдии в сървъра играе роля. Също така знам, че повечето от хората в играта, с които общуваше приятелката ми, са при вас и като следствие предполагам, че поведението ви е на ниво не само в рейдовете, но и извън тях.

  Надявам се, че този път бях по-конкретен.


  ЕДИТ: Фразата "подобни предположения" се отнася към въпроса :] Освен това - разбира се, че не ви познавам. Кандидатурата е индиция за желание за опознаване, а не за случило се такова. Или може би моето възприятие е погрешно. Smile
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Crusher on Mon Mar 26, 2012 5:56 pm

  Ся прочетох за опита ти в близард. Свалял си всеки бос преди Ката, докато е бил актуален контента? С коя гилдия? Включително хероик рейдовете в TOC/ICC и хардмодове в Улдуар?
  Roxolana
  Roxolana

  Posts : 55
  Join date : 2012-03-26
  Age : 29
  Location : Sofia

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Roxolana on Mon Mar 26, 2012 6:08 pm

  В сървъра Burning legion бях с две български гилдии, WeBreakForNobody и SupernaturalS, като с втората рейдвахме и ICC и Ulduar, но на normal. Тогава не бях особено редовен, а и играх повече PvP, та не се и стремях към хероиците Smile

  ЕДИТ: Надявам се, че отговорът ми не е бил подвеждащ. Реших, че се пита дали съм запознат от първа ръка със способностите на босовете и дали успешно съм практикувал тактиките за побеждаването им - може би не съм разбрал?
  avatar
  Bloodfurry

  Posts : 10
  Join date : 2012-02-21

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Bloodfurry on Mon Mar 26, 2012 6:49 pm

  Хубава кандидатура имаш опит и си запознат с този клас. Само една лека забележка хубаво е да сложиш 2 точки на Intensity не да разчиташ само на Аура от паладин спициално за ЛК е хубаво да го имаш, както и за някои други босове.
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Crusher on Mon Mar 26, 2012 7:41 pm

  Роксолана - фаворитката на Сюлейман Великолепни. Сега се сетих за историята на това име. ^^
  avatar
  Trancefreak
  Champion

  Posts : 79
  Join date : 2011-11-27

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Trancefreak on Mon Mar 26, 2012 7:43 pm

  Ако отхвърлите тоя лок ша ви псувам... Залагам си главата аз него.. Сигурно и Devilforce ще ме подкрепи Smile
  Devilforce
  Devilforce
  Guardian Angel

  Posts : 229
  Join date : 2011-10-08
  Age : 31

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Devilforce on Mon Mar 26, 2012 7:46 pm

  Захари щях да те подкрепя с 2те раце и 2та крака ако беше венера но за нещастие не е тя (мойте саболезнования)с този човек несъм играл и все още обмислям.


  _________________

  {◕ ◡ ◕}
  avatar
  Reign
  Champion

  Posts : 84
  Join date : 2011-12-31

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Reign on Mon Mar 26, 2012 8:46 pm

  Devilforce wrote:Захари щях да те подкрепя с 2те раце и 2та крака ако беше венера но за нещастие не е тя (мойте саболезнования)с този човек несъм играл и все още обмислям.

  Вярно не е тя .. ;( НО какво пречи да го оценим като просто играч ,който иска да се присъедини към нас. АЗ лично го подкрепям ! ДА


  П.С: За лилавото исках да видя как седи lol!
  avatar
  Guest
  Guest

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Guest on Mon Mar 26, 2012 9:16 pm

  Нещо много не точно си отговорил на някои от въпросите. Понеже имаме много малко лоци аз ще ти кажа ДА за ТЕСТОВ период пък то ще се разбере с времето що за човек си.
  Devilforce
  Devilforce
  Guardian Angel

  Posts : 229
  Join date : 2011-10-08
  Age : 31

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Devilforce on Mon Mar 26, 2012 9:57 pm

  Добре има и моята подкрепа за тестов период надявам се да оправдаеш очакванията ни.
  Успех


  _________________

  {◕ ◡ ◕}
  Froozy
  Froozy
  Guardian Angel

  Posts : 235
  Join date : 2011-07-06
  Age : 23
  Location : Varna

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Froozy on Mon Mar 26, 2012 10:13 pm

  Очарован съм от кандидатурата."ДА" от мен.
  Успех !
  Mistakes
  Mistakes

  Posts : 122
  Join date : 2012-01-15
  Age : 24
  Location : Sofia

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Mistakes on Mon Mar 26, 2012 10:27 pm

  Наистина изглежда, че си разбираш от класа. Също така ми направи добро впечатление интелигентния начин, по който се изразяваш. Аз също съм за тестов период. Успех !
  casperko
  casperko

  Posts : 8
  Join date : 2012-01-28
  Age : 25

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  casperko on Mon Mar 26, 2012 11:00 pm

  Аз съмДАмного ми харесва кандидатурата една от малкото добре написани кандидатури който четем напоследак.Изглежда ми доста свястно момче.
  avatar
  hateall

  Posts : 14
  Join date : 2011-08-24
  Age : 35
  Location : Пловдив

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  hateall on Mon Mar 26, 2012 11:03 pm

  Аз лично ще му кажа ДА , рядко може да срещнеш някой особено лок които да успее да се аргументира защо е дигнал всеки един различен от стандарта талант. По голямата част от играчите в този сървър ползват така наречното копирай/постави което лично на мен не ми харесва. ( всички мои герои се различават дори и с 1 талант от 99% от билдовете тук да не кажа и на 100) това е аргумента ми да го подкепя. ( все пак 5 години само с лок играх Smile ). Пожелавам ти успех !!!

  Maximize
  Maximize
  Bloodlord

  Posts : 195
  Join date : 2012-02-05
  Age : 26
  Location : Сливен

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Maximize on Mon Mar 26, 2012 11:12 pm

  Welcome. <3


  _________________
  Dexity/Monk/Stormscale/Brotherhood Of Death.
  Roggosh/Shaman/Stormscale/Brotherhood Of Death.
  avatar
  Guest
  Guest

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Guest on Mon Mar 26, 2012 11:28 pm

  Понеже не съм в гилда, държа да изкажа мнение относно кандидатуарта ти.
  П.П. Според мен си много слаб.


  - Demonic Empowerment е талант, който важи само за Felguard, но не и за останалите петове към PVE часта на играта.
  - Nemesis - задължителен талант за сваляне на cooldown-a на Metamorphosis, също така и за Fel Dodmination, където пета ти умира постоянно (пример: битката със Sindragosa, Blood Queen и до някаква степен Lich King).
  - Demonic Power - излишен талант.
  - Aftermath - излишен талант.
  - Intensity и Destructive Reach са по надежни.
  - Можеш да дигнеш Improved Demonic Tactics!
  - Забелязах, че си написал за Nemesis и за Metamorphosis, но не мисля, че е правилно, даже ти спада дпс-а след Bloodlust.
  - НЕ прочетох никъде в кандидатурата ти описана ротация, с която играеш.
  - Като цяло този талант билд не ми допада въобще.
  - Glyph of Imp не е лош, добър избор е.
  - Я напиши колко критвваш със Soul Fire като си ухапан на Blood Queen?

  8: Каква е ролята на класа ви в рейд?

  Ролята на класа ми е DPS и CC. С оглед на специализацията ми бих добавил и Sup.
  Само DPS и CC магии да пускаш/правиш? Така ли? Наистина ли? Сигурен ли си? Помисли си пак и постни отговор в темата!

  12: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?

  Да съм уверен, че разполагам с достатъчно време и консумативи.

  Offtopic: В друга игра имахме шегичката, че за рейд винаги е необходим буркан до монитора, в случай, че задъханият ритъм не позволи притичването до тоалетната. Истински отдадените обаче използвали катетър Very Happy
  В буркан сереш, а?

  14: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
  Трябвало е да пусне с пуснат Life Tap.

  15: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?

  Невинаги, защото знам кога какво се случва. В рейд от 25 човека обаче съвсем естествено не рискувам.
  Не вдъхваш надежда!

  5: От кои сайтове черпите информация за WoW?

  Основно Google jocolor той упорито ме отвежда до тези два обаче:
  http://www.wowhead.com/
  http://www.wowwiki.com/
  Има и други сайтове. Официалният сайт на играта, youtube и MMO-Champion.

  16: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
  Написах ти го.
  Burndown
  Burndown

  Posts : 20
  Join date : 2012-01-17

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Burndown on Mon Mar 26, 2012 11:30 pm

  ДА
  Heavenhell
  Heavenhell
  Elite Guard

  Posts : 172
  Join date : 2011-10-08
  Age : 25

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Heavenhell on Tue Mar 27, 2012 12:01 am

  Sysx-e никой не ти иска тъпото мнение , което гледам е написано на лична основа с лека злоба..
  Roxolana
  Roxolana

  Posts : 55
  Join date : 2012-03-26
  Age : 29
  Location : Sofia

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Roxolana on Tue Mar 27, 2012 12:11 am

  systemx wrote:

  - Demonic Empowerment е талант, който важи само за Felguard, но не и за останалите петове към PVE часта на играта.

  Не и според написаното на умението и не и според доказаното на dummy-то. Next.

  systemx wrote:
  - Nemesis - задължителен талант за сваляне на cooldown-a на Metamorphosis, също така и за Fel Dodmination, където пета ти умира постоянно (пример: битката със Sindragosa, Blood Queen и до някаква степен Lich King).

  Аргументирал съм защо cooldown-а на Метаморфозата не е значим в контекста на босовете в ICC ако си в добра група. Или ти го прочете и намекваш, че групата не е добра?
  Това не ти е Felguard да мре постоянно. Не знам ти с какъв Imp си рейдвал, но аз по принцип използвам Firebolt-а му, а не melee атаките. Ако умира повече от 2 пъти на 3 минути с вдигнато два пъти Fel Synergy проблема не е в импа Wink

  systemx wrote:
  - Demonic Power - излишен талант.

  Напълно. Също така несъществуващ.

  systemx wrote:
  - Aftermath - излишен талант.

  Затова и не съм го вдигнал.

  systemx wrote:
  - Intensity и Destructive Reach са по надежни.

  Щом DR съм вдигнал, значи и аз смятам така, но се радвам, че сме на една страница.

  systemx wrote:
  - Можеш да дигнеш Improved Demonic Tactics!

  Мога. Но вместо да хабя 3 точки за тоя crit-шанс аз слагам една на Demonic Empowerment. После Demonic Pact си chain-ва постоянно, а съм го активирал много по-рано.

  systemx wrote:
  - Забелязах, че си написал за Nemesis и за Metamorphosis, но не мисля, че е правилно, даже ти спада дпс-а след Bloodlust.

  Всеки има право на мнение. Аз се стремя към Damage Done на боса, а не към най-високото DPS.

  systemx wrote:
  - НЕ прочетох никъде в кандидатурата ти описана ротация, с която играеш.

  НЕ е зададено като въпрос. А и ако трябва да обяснявам колко е зависим този клас от проковете, които предполагат променяща се в хода на битката ротация, толкова по-зле.

  systemx wrote:
  - Като цяло този талант билд не ми допада въобще.

  Лоша работа. За щастие не го натрапвам на никого.

  systemx wrote:

  - Glyph of Imp не е лош, добър избор е.

  Мерси.

  systemx wrote:
  - Я напиши колко критвваш със Soul Fire като си ухапан на Blood Queen?

  По принцип не съм цифроман, но ще се постарая да запомня да се снимам на следващия рейд.

  systemx wrote:
  8: Каква е ролята на класа ви в рейд?

  Ролята на класа ми е DPS и CC. С оглед на специализацията ми бих добавил и Sup.
  Само DPS и CC магии да пускаш/правиш? Така ли? Наистина ли? Сигурен ли си? Помисли си пак и постни отговор в темата!

  Няма да е зле да прочетем въпроса отново. Не се пита какви магии пускам и правя, а каква е ролята ми в рейда.

  systemx wrote:
  12: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?

  Да съм уверен, че разполагам с достатъчно време и консумативи.

  systemx wrote:
  Offtopic: В друга игра имахме шегичката, че за рейд винаги е необходим буркан до монитора, в случай, че задъханият ритъм не позволи притичването до тоалетната. Истински отдадените обаче използвали катетър Very Happy
  В буркан сереш, а?

  Очевидно ставаше дума за уриниране и за хумористична, несъществуваща действителност. Но вулгарността е била полезна за оцеляването на българина през вековете, та кой съм аз да я критикувам. Very Happy

  systemx wrote:
  14: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
  Трябвало е да пусне с пуснат Life Tap.

  Тук си абсолютно и смазващо прав. От мерак да не измамя с някой flask или scroll не ми хрумна.

  systemx wrote:
  15: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?

  Невинаги, защото знам кога какво се случва. В рейд от 25 човека обаче съвсем естествено не рискувам.
  Не вдъхваш надежда!

  Явно някак съм излъгал системата, щом все пак някои хора ми гласуваха доверие. Наистина съжалявам, че не съм успял да се харесам и на теб.

  systemx wrote:
  5: От кои сайтове черпите информация за WoW?

  Основно Google jocolor той упорито ме отвежда до тези два обаче:
  http://www.wowhead.com/
  http://www.wowwiki.com/
  Има и други сайтове. Официалният сайт на играта, youtube и MMO-Champion.

  Благодаря за информацията. Ще ги разгледам в някакъв момент.

  systemx wrote:
  16: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
  Написах ти го.

  Отговорих ти Very Happy И благодаря за съветите, някои от тях ще са ми полезни.

  Благодаря и на всички останали за милите думи и съвети, както и за топлото посрещане! Very Happy
  avatar
  Guest
  Guest

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Guest on Tue Mar 27, 2012 12:21 am

  Sysх ти имаше своя шанс,даже беше един от малкото,който получи 2ри такъв и го провали.Ще те помоля да не си постваш заядливите коментари по кандидатурите.Имаме си лоци,които четат форума и е тяхна работа да коментират,а не твоя.Следващият коментар, по тема която не те засяга, ще ти е последния в този форум.
  Devilforce
  Devilforce
  Guardian Angel

  Posts : 229
  Join date : 2011-10-08
  Age : 31

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Devilforce on Tue Mar 27, 2012 12:24 am

  Sysx бан от форума ли си просиш немога да разбера ... ? лесно може да го уредим.

  защо веднъж не заговориш за твойте 12-13к дпс ама пак е добре де минаваше танка спор няма.


  _________________

  {◕ ◡ ◕}
  avatar
  Trancefreak
  Champion

  Posts : 79
  Join date : 2011-11-27

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Trancefreak on Tue Mar 27, 2012 12:25 am

  Sysx-e ботор... Аз ти доказах че си слаб, Загорка ти доказа че си слаб, кой още искаш да ти докаже че не ставаш за кьорав чеп? Аре въздържай се от коментари като даже ротацията на героя не си знаеш, да не говоря за талантите...
  avatar
  Guest
  Guest

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Guest on Tue Mar 27, 2012 12:28 am

  Придържайте се към темата.

  По темата:

  Имаш подкрепата на доста хора от гилдията,но пък от друга страна напоследък имаме няколко доста активни лока,които се спрявят доста добре.Аз съм ПАС.Успех!

  Sponsored content

  Re: Roxolana - Demonology Warlock

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Thu Mar 21, 2019 8:23 pm