Salviq маг ДПС ффб
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас в играта?
16 Кристиян от Шумен
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 човека.
AMD Athlon(tm) Processor LE-1640 2.59 GHz,1,75 gb of RAM ,512 Geforce 6100Nforce 500gb Harddrive
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death? Защо е добре за нас да одобрим апликацията ви?
Харесвам организирани гилдии също така и хора, които мислят когато играят а при вас сас сигурност има такива.
5: Kакво очаквате да получите от гилдията? С какво сте готови да допринесете за развитието ни като колектив?
Очаквам най-вече приятелство отностно допринасянето за сега е дпс а вече ако мога да бъда полезен с нещо друго смятам да се раздам максимално
6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Споделете и опит от оригиналните сървъри, в случай че имате такъв)
Играя предмно пве и разбирам от почти всяка класа по малко или много отностно пве
7: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф/ротация):
В момента в ДФ ФФБ билда е най-подходящ за правене на максимален дпс попринцип знам че аркайн се води по добър но не и в дф защото глифа за аркайн бласт не бачка.До сега не с1м имал възможност да се изевя на максимално с дпс-а си поради простата причина че преди 2-3 седмици се смених на маг надявам се при вас да имам тази възмойност от съчетани бонус буфове и буфове
8: Професии на героя ви:
Jewelcrafting/Leatherworking
9: Имате ли познати в гилдията?
Не.Освен ако някой не каже че ме познава като Floppyy защото това беше името ми в играта преди известно време
10: Какво значи за вас фразата "да се подготвиш за рейд"?
Преди райда в бага си да имам подготвени фласкове скролове храна потиони и др.Също така и преди дадения час за инв героя ми да е паркиран пред дадената инстанция
11: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid (рейдовете ни се провеждат от Неделя до Четвъртък от 21:30ч)?
Не.Ако случайно ми излезе нещо винаги предопреждавам райд лидера предварително
12: Покажете InGame Screenshot на героя в рейд с включен Character Panel.
http://prikachi.com/images.php?images/899/3778899U.jpg
13: Използвате ли Teamspeak?
Да
14: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
Винаги
15: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера безпрекословно? Проблем ли е това за вас?
Не е проблем винаги съм готов да бъда критикуван даже ще се радвам да научавам нови неща по този начин
16: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии?
Dead Angels причина пропаднаха прекалено много гилд мастера беше много мек бях си заслужил най-високият ранк в гилдията но за съжеление не беше по силите ми да направя нещо от този гилд поради простата причина че е пълно с интриганти и хора които буквално незнаят каде се намират.
17: Ако искате да добавите нещо, което смятате, че би ви помогнало при оценката: (Не е задължително да се пише по тази точка)
Оставям това вие да прецените