Приета. Locked.
1 Lubeto , warrior Fury,имам protection spec почти,но не пълен сет
2 От София , казжам се Тодор.Нямам претенции как да се обръщат към мен
В играта ми викат Любето
3 Характеристики - играя от лаптоп
2.3 Dual core procesor
512 video собствена памет
3 GB DD3
4. Еми избрах вашата гилдия понеже съм чувал ,че вътре има приятелски колектив и няма глупави изпълнения
5. Еми очаквам да има добри свестни райдове на които да се ходи с удоволствие и да се забавляваме.Мога да допринеса с добро настроение,услуги и разбира се добри райд изяви .
6.С warrior играя от доста одавна . убивал съм всички босове които е възможно в ИЦЦ както и по другите инстанции
7.Глифове - whirlwind,heroic strike,execute
-Ротация ми е следната - Bloodthirst Whirlwind (slam- когато е възможно)Heroic Strike- когато rage е над 50.Death Wish & Recllessness седят в постоянен CD.При необходимост заменям Heroic Strike с Cleave.
8 Професияна героя нямам , но имам на другия
Herbalisam & Jewelcrafting
9.Сигорен съм че ще се сприятелимс повечето играчи
10.Да вляза навреме , да съм се поправил(ако е необходимо)да се заредя с необходимите ми предмети и да се запътя към мястото на райда
11 Не . Часът ми харесва
12 http://prikachi.com/images/303/3839303T.jpg
13.Teamspeak - Да
14 Неизползвам, обичам изчистения вид на играта и спокойствието
15 Рядко съм критикуван ,но се случва ,когато не ми е ясно питам и се опитвам да поправя грешката си по всякакъв начин
16.Не съм бил в много гилдии от както започнах с PvE съм бил в "Grim"
Напуснах защото не ми харесваше ситуацията - с нищо не се развиваше , неприемаха дори малки насоки към това как да се развие гилдията и самата обстановка беше напрегната.
17 Recount , Gearscore , sexy map
18 Желая да бъда топ dps и се надявам да успея да постигна това при вас
Неспирам да се развивам във всякакви насоки и се надявам това да бъде моето място
1 Lubeto , warrior Fury,имам protection spec почти,но не пълен сет
2 От София , казжам се Тодор.Нямам претенции как да се обръщат към мен
В играта ми викат Любето
3 Характеристики - играя от лаптоп
2.3 Dual core procesor
512 video собствена памет
3 GB DD3
4. Еми избрах вашата гилдия понеже съм чувал ,че вътре има приятелски колектив и няма глупави изпълнения
5. Еми очаквам да има добри свестни райдове на които да се ходи с удоволствие и да се забавляваме.Мога да допринеса с добро настроение,услуги и разбира се добри райд изяви .
6.С warrior играя от доста одавна . убивал съм всички босове които е възможно в ИЦЦ както и по другите инстанции
7.Глифове - whirlwind,heroic strike,execute
-Ротация ми е следната - Bloodthirst Whirlwind (slam- когато е възможно)Heroic Strike- когато rage е над 50.Death Wish & Recllessness седят в постоянен CD.При необходимост заменям Heroic Strike с Cleave.
8 Професияна героя нямам , но имам на другия
Herbalisam & Jewelcrafting
9.Сигорен съм че ще се сприятелимс повечето играчи
10.Да вляза навреме , да съм се поправил(ако е необходимо)да се заредя с необходимите ми предмети и да се запътя към мястото на райда
11 Не . Часът ми харесва
12 http://prikachi.com/images/303/3839303T.jpg
13.Teamspeak - Да
14 Неизползвам, обичам изчистения вид на играта и спокойствието
15 Рядко съм критикуван ,но се случва ,когато не ми е ясно питам и се опитвам да поправя грешката си по всякакъв начин
16.Не съм бил в много гилдии от както започнах с PvE съм бил в "Grim"
Напуснах защото не ми харесваше ситуацията - с нищо не се развиваше , неприемаха дори малки насоки към това как да се развие гилдията и самата обстановка беше напрегната.
17 Recount , Gearscore , sexy map
18 Желая да бъда топ dps и се надявам да успея да постигна това при вас
Неспирам да се развивам във всякакви насоки и се надявам това да бъде моето място