Brothers Of The Death

Leaders of the Horde


  Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Daffi
  Daffi

  Posts : 1
  Join date : 2011-10-07
  Location : Varna

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Empty Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Post  Daffi on Fri Oct 07, 2011 5:58 pm

  1: Име на героя, клас и специалността с която кандидатствате, както и втора специалност, ако имате PvE такава:
  Daffi, Druid Balance PvE/Balance PvE (AoE)

  2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас в играта?
  На 17 години съм, от Варна, казвам се Дейвид, а прякорите ми са 2 - Davcho и Daffi, моля ползвайте, който от двата повече ви харесва.

  3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
  OPERATING SYSTEM:
  Windows 2.6.1.7600
  CPU TYPE:
  Intel® Core™ i7 CPU 920 @ 2.67GHz
  CPU SPEED:
  2.67 GHz
  SYSTEM MEMORY:
  5.99 GB
  VIDEO CARD MODEL:
  ATI Radeon HD 5800 Series
  HARD DISK SIZE:
  931.51 GB

  4: Защо избрахте Brotherhood Of Death? Защо е добре за нас да одобрим кандиатурата ви (каква роля бихте поели, умеете ли да поемате отговорност)?
  Изборът ми, да подам апликация, във вашата гилдия изцяло отдавам на Crusher, тъй като той ме увери, че ако се присъединя към Brotherhood of Death ще вляза не просто в поредната гилдия, а в едно семейство, на което мога да разчитам в играта и извън нея. Честно казано си нямам напредстава защо бихте ме приели при положение, че в момента нямам нито нужния Gear, нито толкова много свободно време, но смятам, че ако бъда приет ще мога да допринеса с отдаденост, когато съм нужен и добра игра при нужда от нея. А относно ролята ми, се съмнявам, че мога да достигна по-висок от стандартния ранг на рейдърите поради това, че не мога да съм онлайн в играта 24/7.

  5: Kакво очаквате да получите от гилдията? С какво сте готови да допринесете за развитието ни като колектив (сегашни и минали изяви, в кои аспекти на играта бихте били полезни)?
  Както вече поясних на горния въпрос, очаквам хора, с които мога да се разбирам и които разбират кога трябва да се отнасят сериозно, и кога да се шегуват. Готов съм да помогна в случай, че ми се отдаде възможност, дали е даване на съвет или съм на рейд и трябва да дам най-доброто от себе си за благото на Brotherhood of Death.

  6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? Прогрес в ИЦЦ и тн тн).
  С героя, който кандидатствам и особено на Dragonfire нямам почти никакъв опит, но спрях да играя в Blizzard (Emeriss-EU) при пускането на Cataclysm, като преди това с героя си Davcho (Boomkin Druid) на WotLK бях постигнал прогрес от:
  Naxxramas 10/25 - Cleared
  Ulduar 10/25 - Cleared (без Yogg-Saron)
  ToC 10/25 - Cleared
  ToGC 10 - Cleared (pre-ICC)
  ToGC 25 - 4/5 (pre-ICC)
  ICC 10/25N - Cleared
  RS 10/25N - Cleared
  Ony 10/25 - Cleared
  ICC 10H - 11/12
  ICC 25H - 9/12

  7: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф/ротация). Полезно е ако споделите използваните глифове и ротация.
  Като всеки caster предпочитам да играя статично, така че да максимизирам демиджа си, с минимално движение.
  Имам два билда, които сменям зависимост от това срещу какво се бия.
  Ротацията ми е доста променлива, тъй като Balance Druid-ите трябва да се приспособяват към ситуацията, но иначе почти винаги фигурират магиите:
  Starfall, Starfire, Wrath, Moonfire, Insect Swarm.
  Глифовете ми са стандартни - Glyph of Starfall, Glyph of Starfire, Glyph of Moonfire.

  8: Професии на героя ви:
  Jewelcrafting (450/450), Mining (450/450), като миньорството подлежи на промяна, стига да разбера дали от сайта мога да сменя директно на Enchanting (450/450).

  9: Имате ли познати в гилдията?
  Преди да си подам апликацията проведох разговор с Crusher.

  10: Какво значи за вас фразата "да се подготвиш за рейд"?
  За някой хора "да се подготвиш за рейд" означава да си вземеш Flasks/Elixirs, Potions, Food, Reagents, но за мен това не е достатъчно, трябва първо да се увериш, че имаш поне час свободно време след оповестения край на рейда (като се има предвид, че по време на самия рейд си 100% свободен), както и да си поне 30 минути по-рано онлайн, за да може райд-лидера да има поне бегла представа на кого може да разчита тази вечер. Тогава вече мога да се нарека като подготвен за рейд.

  11: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid (рейдовете ни се провеждат от Неделя до Четвъртък от 21:30ч)?
  Да и това е въпрос, който обсъдих на дълго и на широко с Crusher. За сега мога да посещавам рейдове максимум от 2 пъти седмично, но като кажа, че ще дойда съм онлайн до 22:00 в играта, при положение, че не съм в рейда, а ако съм, не напускам докато Рейд-лидера не обяви неговия край.

  12: Покажете InGame Screenshot извън combat и без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Scaled.php?server=192&filename=wowscrnshot100711183200

  13: Използвате ли Teamspeak?
  Използвал съм, и все още използвам, макар и рядко да говоря, предпочитам да слушам инструкциите на Рейд-лидера.

  14: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
  Използвам го!

  15: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера безпрекословно? Проблем ли е това за вас?
  Доста време съм играл играта, понасял съм всяка възможна критика, свикнал съм, а и съм се научил от тях, не ме притесняват и ги приемам бих казал доста добре.

  16: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос, изключващ отговор "там и там, не са сериозни". Споделете впечатления.
  В Dragonfire нямам никакви приключения с гилдии, опитът ми идва от Blizzard (Emeriss-EU) Vanilla бях в Overpowered, където бях приет благодарение на братовчед ми, който беше офицер (Cartman), в тази гилдия имах точно 1 рейд, тъй като тя беше изградена от core, който беше 100% активен.
  В TBC бях в Legends с Darkslicer (Rogue), гилда не беше сплотен и главно се мислеше за гиър, който създаваше доста главоболия на офицерите, което доведе до напускането на голяма част от тях, която аз последвах.
  В WotLK първо влязох в SupernaturalS, където хората бяха просто страхотни, играха добре, не правеха проблеми, но се стигна до момент, в който голяма част от тях спряха да играят и доведе до разпадането на гилда.
  Paradigma беше следващата и последна гилдия, в която съм бил, това беше моето семейство в Гейминг света, не само в WoW, почти всичко, което играехме го правихме заедно имахме събирания, в Австрия и в Германия, на тази гилдия дължа стила си на игра, начина по който се държа в игрите, приоритетите ми в тях, а може би и извън тях, времето, което прекарах там никога няма да забравя, там е мястото, където бях научен на всичко от наистина сериозни хора, които разбираха много, както във виртуалния, така и в реалния.

  17: Изложете списък с адоните, които ползвате.
  AtlasLoot, Auctioneer, AVR, Bagnon, Bartender4, CombatLogFix, DBM, Eclipse (Balance Druid без този адон не прави нищо), Gearscore, Grid (Heal)/Vuhdo(DPS), Mapster, MSBT, Omen, OmniCC, PitBull4, Prat, Quartz, Recount, Satrina Buff Frame, Sexy Map, TimeToDie, TipTac, Titan (извън рейд само), WIM (само в рейд).

  18: Ако искате да добавите нещо, което смятате, че би ви помогнало при оценката, направете го тук. Всяка самооценка или опит за такава ще помогне за оформяне на нашето крайно решение (не е задължително да пишете нищо по тази точка).
  Мисля, че казах достатъчно за себе си като отговорих на въпросите по-горе.
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Empty Re: Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Post  Crusher on Fri Oct 07, 2011 6:04 pm

  Мисля да сменя скина на форума.
  Sabutai
  Sabutai
  Bloodlord

  Posts : 285
  Join date : 2011-07-05
  Age : 38
  Location : Russe

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Empty Re: Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Post  Sabutai on Fri Oct 07, 2011 6:08 pm

  приятелю ти ме разби. Имаш Да


  _________________
  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Sabutai
  anile
  anile
  Guild Master

  Posts : 547
  Join date : 2011-07-03
  Age : 31

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Empty Re: Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Post  anile on Fri Oct 07, 2011 6:17 pm

  Ти ли си тоя дето ще ме засенчваш е? Very Happy Ще бъда благороден дуелист и ще ти дам едно перспективно "Да". Майтап, остай ама ако "пишката ти е толко голяма, колкото си написал" ти си нашия човек. Пишете му "Да" и да го взимаме, ако ще цъка редовно. От мен имаш Wellcome("Изборът ми.. изцяло отдавам на Crusher").


  _________________
  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Eyeless1
  Snoopcat
  Snoopcat
  Champion

  Posts : 56
  Join date : 2011-07-02
  Age : 26
  Location : Pleven, Veliko Turnovo

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Empty Re: Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Post  Snoopcat on Fri Oct 07, 2011 6:22 pm

  Deba tukmo 6tqh da te podloja na krustosan ogun ama kato gledam 4e shefovete sa ti kazALI DA kvo da kaja ... LD
  Crusher
  Crusher
  Guild Master

  Posts : 787
  Join date : 2011-06-30

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Empty Re: Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Post  Crusher on Fri Oct 07, 2011 6:23 pm

  ебаси осрах се грандиозно с тоя форум Laughing
  Namaste
  Namaste

  Posts : 82
  Join date : 2011-06-30
  Age : 27
  Location : Сфъ - ГОуемото село

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Empty Re: Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Post  Namaste on Fri Oct 07, 2011 6:26 pm

  шо бе,от дясно-наляво е готинко,само трябва малко да се понамали тук таме,иначе коментар по бухала Very Happy - най-приятната за четене и добре направена кандидатура за мен до момента..ех ако бяха всички такива Very Happy
  anile
  anile
  Guild Master

  Posts : 547
  Join date : 2011-07-03
  Age : 31

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Empty Re: Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Post  anile on Fri Oct 07, 2011 6:26 pm

  Crusher wrote:ебаси осрах се грандиозно с тоя форум Laughing

  +1


  _________________
  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Eyeless1
  Dulse
  Dulse
  Champion

  Posts : 42
  Join date : 2011-07-16
  Age : 24
  Location : сфъ

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Empty Re: Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Post  Dulse on Fri Oct 07, 2011 7:21 pm

  ДА

  П.П.: Боян да не пипа форума... аз ще се занимавам bounce

  Sponsored content

  Кандидатура, Daffi, Balance Druid Empty Re: Кандидатура, Daffi, Balance Druid

  Post  Sponsored content

   Similar topics

   -

   Current date/time is Sun Jun 16, 2019 8:45 am