Krux, tauren shaman, mainspec - elemental, offspec - restoration
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
Казвам се Момчил, на 22 години съм от София, може да се обръщате към мен с Кръкс или Момчи.
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
Intel core duo 2.4Ghz 2GB ram
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
Избирам БоТД, защото знам, че сте сериозни, имате адекватни лидери и възрастовата граница на гилда е доста над средната в ДФ.
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
Мисля, че съм човек, на който може да се разчита и определено не обичам да се отказвам пред някой бос.
6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
Wowhead най-вече. wowwiki, google
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
С шамана ми съм убивал всеки Бос от WoTLK в този сървър. Преди ДФ съм играл в Blizzard и Toxic и имам опит в TBC инстанциите.
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг).
Най-важното за мен в играта е адеватноста и teamplaya, след което идва и ДПС-а. Сравнявал/изпробвал съм десетки билдове и глифове и мисля, че съм направил оптиманлни своите - за райда и за мен.
9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
Ролята ми в райда е - да слушам какво ми се говори, да се опитам да не правя грешки и да си играя шамана на MAX
10: Имате ли алт герои? Какви?
Имам Shadow Priest - Venture. Изцяло PVE Normal ICC 25 gear.
11: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър?
С пълен сетъп стигам до 20k ДПС. Знам, че не е много за ДФ, ама еле шаманите май не са достатъчно бъгави тука
12: Имате ли познати в гилдията?
Chepie, Hulck, Desolatora, Supernova (съжалявам, ако забравям някого)
13: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
Flask, напълно reparenat и да съм си освободил поне 4-5 часа за рейд(естествено и повече, когато се налага)
14: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
Не, единствените проблеми дни са петък и събота.
15: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
http://prikachi.com/images/503/4655503g.jpg
http://prikachi.com/images/504/4655504n.jpg
http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Krux
16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
Използвам ДБМ
17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
Няма проблем да бъда критикуван - все пак така може да подобря играта си.
18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
Вече от година и половна съм в ТДТ(понастоящем Адоре). Нямам нищо лично към никой от лидерите, но просто от няколко месеца ПВЕ-то там западна. Като цяло политиката на гилда не ми харесва(МАКС ДПС НА ВСЯКА ЦЕНА), при което компаси, които "къртят метъра яко" и се мислят за богове, failvat по най-тъпите начини.
Друго нещо, което не ми допада е безразборното раздаване на луут на хората с "връзки", след като премахнаха DKP-системата(голяма грешка IMO)
19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
Използвам: Xpearl - за Party-to, Quartz, Healbot, DBM, Powerauras, Bigwings, Sexymap, Onebag.
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за оформяне на нашето крайно решение.
Играя от 4 години(средата на TBC). Започнах в Toxic-wow, но след спирането му отидох в Близзард, където бях до пускането на Naxx. За известно време спрях wow , но след това се зарибих отново в ДФ. Играл съм всички герои, освен - Mage, Paladin.
Винаги съм зарибен да играя, когато има инст/бос който си заслужава усилията.
Също така мога да хеалвам доста стабилно. Имам ресто гиър, който е на нивото на елеметъла. Изцяло ПВЕ 2 спека с глифове и таланти.
Това е което мога да се сетя за сега (Cheers)!