1: Име на героя, клас, main spec, offspec:
Nocoment,Priest,Shadow,Holy
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
23,Лом,Емил(емо)
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
Pentium Dual-Core E5700 3Gh 2GB Ram, нямам проблеми в рейдовете.
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
Защото знам че сте сериозен гилд точно какъвто търся.
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
Защото ще се сдобиете със сериозен и точен играч.
6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
Основно от сайта на Dreamparagon
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
Имам опит с всички босове дори и тези не работещи в Dragonfire.
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг).
Играя без Improve Mind Blast поради това че съм пробвал и със но Дпс-то драстично спада глифовете за Shadow са си само едни.
9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
3%hit за целия рейд,heal на хората от моята група,abolish disease на хората заразени на Lich Kinga encountera
10: Имате ли алт герои? Какви?
фокусирал съм се само върху игра с Priest не играя с алт герои.
11: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър?
От 18 до 23к зависи от проковете.
12: Имате ли познати в гилдията?
Не или поне не се сещам в момента.
13: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
Регенти за бъфове,фласки със spell power,храна със spell power,wild magic potion също така да съм навреме на линия за рейда
.
14: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
Не ми е проблем.
15: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
http://picbg.net/img.php?file=0d2401aaecfa7a62.jpg
16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
Да
17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
Не представлява проблем.Човек се учи докато е жив.Не съм конфликта личност и умея да изслушвам.
18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
Grim,Нежелание за рейдване и неразбирателство с някои от членовете на гилда
19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
Grid,DBM,Quartz,ClassTimer,Recount,Cartographer,Buggsack,Bugggraber,Gathering,Onixya scale bars.
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за оформяне на нашето крайно решение.
Играл съм 4 години в Blizzard и около 1 година в DF разбирам що годе от всички класове и съм голям привърженик на доброто Pve.Смятам че ако ми се даде шанс ще се докажа бързо.
Nocoment,Priest,Shadow,Holy
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
23,Лом,Емил(емо)
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
Pentium Dual-Core E5700 3Gh 2GB Ram, нямам проблеми в рейдовете.
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
Защото знам че сте сериозен гилд точно какъвто търся.
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
Защото ще се сдобиете със сериозен и точен играч.
6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
Основно от сайта на Dreamparagon
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
Имам опит с всички босове дори и тези не работещи в Dragonfire.
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг).
Играя без Improve Mind Blast поради това че съм пробвал и със но Дпс-то драстично спада глифовете за Shadow са си само едни.
9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
3%hit за целия рейд,heal на хората от моята група,abolish disease на хората заразени на Lich Kinga encountera
10: Имате ли алт герои? Какви?
фокусирал съм се само върху игра с Priest не играя с алт герои.
11: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър?
От 18 до 23к зависи от проковете.
12: Имате ли познати в гилдията?
Не или поне не се сещам в момента.
13: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
Регенти за бъфове,фласки със spell power,храна със spell power,wild magic potion също така да съм навреме на линия за рейда
.
14: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
Не ми е проблем.
15: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
http://picbg.net/img.php?file=0d2401aaecfa7a62.jpg
16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
Да
17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
Не представлява проблем.Човек се учи докато е жив.Не съм конфликта личност и умея да изслушвам.
18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
Grim,Нежелание за рейдване и неразбирателство с някои от членовете на гилда
19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
Grid,DBM,Quartz,ClassTimer,Recount,Cartographer,Buggsack,Bugggraber,Gathering,Onixya scale bars.
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за оформяне на нашето крайно решение.
Играл съм 4 години в Blizzard и около 1 година в DF разбирам що годе от всички класове и съм голям привърженик на доброто Pve.Смятам че ако ми се даде шанс ще се докажа бързо.