1: Име на героя, клас, main spec, offspec:
Durbanlol ,войн , Fury , protection
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
Казшам се Васил на 19 години от благоевград , нямам претенции как ще се обръщате към мене може Дурбан или както искате
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
4гб рам ,512 видео общо взето вов на ултра ми върви без проблем
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
Избрах Brotherhood Of Death защото знам , че сте сплотена и можеща гилдия
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
Гарантирам себе си за можещ и адекватен играч , което ще си проличи на първия райд ако ме удобрите разбирасе
6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
По рано използвах вовхеад , но не съм влизал одавна
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
Играл съм пре тбц и съм стигал до принцес хукукан с друйд в близард , ТБЦ не съм играл а от началото на WOTLK играя в дф
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг).
Стила ми на игра на единични босове използвам и стенс дансинг , тоест ренд иначе обичайната за фури ротация
9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
Максимален ДМГ и адекватна игра
10: Имате ли алт герои? Какви?
Имам холи поп Кунатабеаст
11: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър?
При най добрия сетуп под 25к не падам на бос
12: Имате ли познати в гилдията?
Мисля че не или не се сещам
13: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
Колби фласкове храна сичко заредено на макс и поне 15минути преди раида да сам на линия хехе
14: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
Не е проблем
15: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
Използвам
17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
Не се сещам да се е случвало , но и да се наложи не е проблем , ако съм виновен
18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
Rebellion , спряха да се правят райдове и много добри играчи спряха да играят или напуснаха гилдията
19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
dbm, omen3, gearsocre , Debuff filter , Omni cc , Extra Bars , Recount ,Atlas Loot Milk scrolling battle text
и още няколко
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за оформяне на нашето крайно решение. Мога да кажа че познавам целия контент на играта Играл съм с всички класове освен дк и паладин , плейед таим с този герои е 55 дена , В мое лице ще видите много отговорен и показващ цялата мощ на героя си Войн .
Durbanlol ,войн , Fury , protection
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
Казшам се Васил на 19 години от благоевград , нямам претенции как ще се обръщате към мене може Дурбан или както искате
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
4гб рам ,512 видео общо взето вов на ултра ми върви без проблем
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
Избрах Brotherhood Of Death защото знам , че сте сплотена и можеща гилдия
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
Гарантирам себе си за можещ и адекватен играч , което ще си проличи на първия райд ако ме удобрите разбирасе
6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
По рано използвах вовхеад , но не съм влизал одавна
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
Играл съм пре тбц и съм стигал до принцес хукукан с друйд в близард , ТБЦ не съм играл а от началото на WOTLK играя в дф
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг).
Стила ми на игра на единични босове използвам и стенс дансинг , тоест ренд иначе обичайната за фури ротация
9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
Максимален ДМГ и адекватна игра
10: Имате ли алт герои? Какви?
Имам холи поп Кунатабеаст
11: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър?
При най добрия сетуп под 25к не падам на бос
12: Имате ли познати в гилдията?
Мисля че не или не се сещам
13: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
Колби фласкове храна сичко заредено на макс и поне 15минути преди раида да сам на линия хехе
14: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
Не е проблем
15: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
Използвам
17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
Не се сещам да се е случвало , но и да се наложи не е проблем , ако съм виновен
18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
Rebellion , спряха да се правят райдове и много добри играчи спряха да играят или напуснаха гилдията
19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
dbm, omen3, gearsocre , Debuff filter , Omni cc , Extra Bars , Recount ,Atlas Loot Milk scrolling battle text
и още няколко
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за оформяне на нашето крайно решение. Мога да кажа че познавам целия контент на играта Играл съм с всички класове освен дк и паладин , плейед таим с този герои е 55 дена , В мое лице ще видите много отговорен и показващ цялата мощ на героя си Войн .