1: Име на героя, клас, main spec, offspec: Dobese Fury Warrior
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име? На 25 години от СтараЗагора,казвам се Светослав
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
Игаря от лаптоп Саsper,характеристиките му :
Процесор :Intel(R)Pentium(R)CPU BH950 @2.10Hz 2.10Ghz
Ram memory :4GB
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death? Познавам ви от DF и знам вашите възможности
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация? Защото може да направя всичко за гилдията си
6: От кои сайтове черпите информация за WoW? wowhead.com
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате?
WTOLK :
TOTC : 10/25hc full run
ICC : 10/25hc full run
Cataclysm :
BH : 10/25
BWD :10/25hc full run (без ODS)
BOT :10/25hc full run
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг)Играя с биндове за да мога да реагирам максимално бързо в дадена ситуация.
9: Каква е ролята на класа ви в рейд? да правя мах. дпс
10: Имате ли алт герои? Какви? Не.
11: Имате ли познати в гилдията? не
12: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"? да си запознат с босовете
13: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч? Не.
14: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
http://prikachi.com/images/455/4989455Q.jpg
15: Използвате ли Boss Modes Addon? Кой? Ако отговорът е НЕ - защо? Da
16: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас? Не естесвено
17: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии?
в DF Azure Eclipse ми беше гилдията и реших да играя сата.
18: Кои адони ползвате?dbm,atlas,quarts,recount
19: Какво означава да бъдеш добър teamplayer (отборен играч)? Означава да се съобразяваш с другите, да не гледаш само себе си, и да помагаш винаги когато е нужно.
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Играя Dragonfire от около 2 години и ме омръзна да играя в DF
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име? На 25 години от СтараЗагора,казвам се Светослав
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
Игаря от лаптоп Саsper,характеристиките му :
Процесор :Intel(R)Pentium(R)CPU BH950 @2.10Hz 2.10Ghz
Ram memory :4GB
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death? Познавам ви от DF и знам вашите възможности
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация? Защото може да направя всичко за гилдията си
6: От кои сайтове черпите информация за WoW? wowhead.com
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате?
WTOLK :
TOTC : 10/25hc full run
ICC : 10/25hc full run
Cataclysm :
BH : 10/25
BWD :10/25hc full run (без ODS)
BOT :10/25hc full run
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг)Играя с биндове за да мога да реагирам максимално бързо в дадена ситуация.
9: Каква е ролята на класа ви в рейд? да правя мах. дпс
10: Имате ли алт герои? Какви? Не.
11: Имате ли познати в гилдията? не
12: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"? да си запознат с босовете
13: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч? Не.
14: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
http://prikachi.com/images/455/4989455Q.jpg
15: Използвате ли Boss Modes Addon? Кой? Ако отговорът е НЕ - защо? Da
16: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас? Не естесвено
17: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии?
в DF Azure Eclipse ми беше гилдията и реших да играя сата.
18: Кои адони ползвате?dbm,atlas,quarts,recount
19: Какво означава да бъдеш добър teamplayer (отборен играч)? Означава да се съобразяваш с другите, да не гледаш само себе си, и да помагаш винаги когато е нужно.
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Играя Dragonfire от около 2 години и ме омръзна да играя в DF