1: Име на героя, клас, main spec, offspec:
Spraypaint,Shaman, Enh (в процес на левелинг)
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
На 19 години от Раднево,казвам се Виктор повечето от вас ме знаете като Боята
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
Играя от лаптоп Acer aspire 5740,ето характеристиките му:
Процесор :Intel core i3 2.12 GHz
Ram memory: 3 GB
Video card: Nvidia GeForce 8800 GTX (768MB)
Нямам никакви проблеми с райдването.
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
И преди съм бил в гилдията с моя Death knight в DF (Hatesleep),знам за вашите възможности и подвизи.
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
Защото имам качества който са важни за една пве гилдията:приемам критика,съобразителен съмм,мога да работя в екип и не съм конфликтна личност.
6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
old.wowhead.com
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
С този герой нямам никакав опит понеже няма нужния левел,но преди това играех в MoltenWoW,там имам холи паладин 350 итем левел,знам тактиките на Stonecore,HOO,TOT,BC и съм ходил на BD 10 около 4-5 пъти.
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг)
Играя с биндове на всяка магия за да мога да реагирам максимално бързо в дадена ситуация.
9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
DPS или Heal зависи от ситуацията.
10: Имате ли алт герои? Какви?
Не
12: Имате ли познати в гилдията?
Имам доста познати,няма да изброявам имена защото може някои да се обиди.
13: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
15 минути преди започването на сабирането на раида,да съм си набавил нужните неща за раид(фласк,скрол,храна за статс) и да съм си поправил итемите.
14: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
Не
15: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
Героя е в процес на левелинг и мисля че няма смисъл от снимка.
16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
Да
17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
Не е проблем даже я приемам с радост.
18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
Тъи като съм още 35 левел нямам гилдия
19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
Scroling combat text,recount , omen threat meter,dbm,atlas,quarts,sexy cooldown
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н.
Играя Dragonfire от около 4 години още от TBC с друид.Поради голямото зацикляне там (само ICC ) реших да почна катаклизам,играх в MoltenWow около 2 месеца там имам холи паладин 360 итем левел,но взе да ми става скучно като играя сам,като разбрах че сте се преместили в катаклизам реалм, реших и аз да почна при вас с надеждата да бъда приет в гилдията ви.
Spraypaint,Shaman, Enh (в процес на левелинг)
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
На 19 години от Раднево,казвам се Виктор повечето от вас ме знаете като Боята
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
Играя от лаптоп Acer aspire 5740,ето характеристиките му:
Процесор :Intel core i3 2.12 GHz
Ram memory: 3 GB
Video card: Nvidia GeForce 8800 GTX (768MB)
Нямам никакви проблеми с райдването.
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
И преди съм бил в гилдията с моя Death knight в DF (Hatesleep),знам за вашите възможности и подвизи.
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
Защото имам качества който са важни за една пве гилдията:приемам критика,съобразителен съмм,мога да работя в екип и не съм конфликтна личност.
6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
old.wowhead.com
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
С този герой нямам никакав опит понеже няма нужния левел,но преди това играех в MoltenWoW,там имам холи паладин 350 итем левел,знам тактиките на Stonecore,HOO,TOT,BC и съм ходил на BD 10 около 4-5 пъти.
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг)
Играя с биндове на всяка магия за да мога да реагирам максимално бързо в дадена ситуация.
9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
DPS или Heal зависи от ситуацията.
10: Имате ли алт герои? Какви?
Не
12: Имате ли познати в гилдията?
Имам доста познати,няма да изброявам имена защото може някои да се обиди.
13: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
15 минути преди започването на сабирането на раида,да съм си набавил нужните неща за раид(фласк,скрол,храна за статс) и да съм си поправил итемите.
14: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
Не
15: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
Героя е в процес на левелинг и мисля че няма смисъл от снимка.
16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
Да
17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
Не е проблем даже я приемам с радост.
18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
Тъи като съм още 35 левел нямам гилдия
19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
Scroling combat text,recount , omen threat meter,dbm,atlas,quarts,sexy cooldown
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н.
Играя Dragonfire от около 4 години още от TBC с друид.Поради голямото зацикляне там (само ICC ) реших да почна катаклизам,играх в MoltenWow около 2 месеца там имам холи паладин 360 итем левел,но взе да ми става скучно като играя сам,като разбрах че сте се преместили в катаклизам реалм, реших и аз да почна при вас с надеждата да бъда приет в гилдията ви.