Дълго време размишлявах по въпроса къде да подам кандидатура и най-накрая се спрях на вас.
1: Име на героя, клас, main spec, offspec:
Myxata, Paladin, Main spec: Holy, Off spec: Protection
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
Казвам се Кирил на 18 години от град София. Както ви е на сърце се обръщайте към мен, нямам претенции.
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
AMD Phenom триядрен процесор по 2,1 гига херца на ядро. Рам памет 4 гига байта. Видео карта NVidia GeForce 9600GT 512MB
4: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
Не съм гадател и не знам защо ще бъде добре да ми одобрите кандидатурата но мога да ви гарантирам, че няма да бъде грешка от ваша страна дори и да има много паладини в гилда ви. Амбициозен и упорит човек съм, играя WoW от близо 4 години и съм перфектно запознат със цялата игра, поддържал съм и сървъри и знам много тънкости. Относно героя, с който кандидатствам, мога да гарантирам, че го владея много добре, както и други класове.
5: От кои сайтове черпите информация за WoW?
Зависи за каква информация става на въпрос. Най-често използвам www.wowhead.com, там мога да намеря всичко нужно. Но като цяло търся информация из цялото интернет пространство (чичо Google).
6: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
Имам голям опит с героя си и мога да го докажа. Специално с този герой не съм играл pre-TBC и TBC но съм ходил на Hyjal, BT, SSC, Sunwell. За WOTLK съм убивал всички възможни босове с изключение на The Lich King 25 man Heroic Difficulty.
7: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг).
Aми избрал съм за мейн спек холи, защото ми харесва да съм хийлър и да държа рейда. Харесва ми да го блъскам със интелект и хейст защото така хем не пада мана, хем хийлвам бързо със големи цифри.
8: Каква е ролята на класа ви в рейд?
Ролята на клас "паладин" в рейд? Хмм.. Той играе една значително важна роля. Като започнем със задължетелните им бъфове (King, Wise, Might, Sanc), различните Seal-oве, много качествен хийл(холи паладин просто няма как да бъде победен на 1 Target хийл, ако човек умее да играе може да се справя много добре и с хийл на целия рейд.). Перфектен клас за танк със талантите си и балоните си.
9: Имате ли алт герои? Какви?
Имам алтове.
Blackybg, 80 lvl Undead Mage, Fire - 6100 GS
Infuser, 80lvl Undead Death Knight
Skullscryper, 80lvl Undead Warrior
10: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър?
Ами нормалният ми HPS мисля, че е 10 - 13k, а на Valithria съм стигал и до 37k
11: Имате ли познати в гилдията?
До колкото съм засичал играчи от гилдията ви в УоУ, не, не познавам но новите запознанства са хубаво нещо.
12: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
Да си подготвен за рейд означава да си он-лайн поне 15 минути преди започването на поканите за гилда рейда, да имаш рийджънти за всякакви бъфове и магии, да си поправен, да имаш фласкове, да си влезнал в TS и да слушаш рейд лидерите.
13: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
Не, нямам абсолютно никакъв проблем да посещавам рейдовете ви.
14: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
КЛИКНИ ТУК!
15: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
Да, винаги когато съм на рейд.
16:
Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри
представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се
съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
Няма да е проблем, ще се радвам да науча нещо ново от вас.
17: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
Първата ми гилдия беше Nurfed, в нея бях със мага ми но отдавна я напуснах, защото бях спрял да играя.
Днес напуснах гилдията , на която бях Guild Master. Причината, по която я напуснах е, че в последните няколко седмици станаха критични за гилдията събития, защото се бяхме събрали кадърни и организирани хора но половината отидоха да играят Cataclysm, другите се преместиха в Blizzard и лека по лека се разотидоха хората, които най-много уважавам, и с които ми беше кеф да райдвам. Напуснах защото бях дал всичко от себе си да науча гилда на всичко нужно, за да правим успешни рейдове, успях, но половината стари играчи напуснаха, напълнихме се със триали, които буквално незнаят на кой свят се намират и просто вече нямам сили да започвам отначало всичко, което беше изградено.
18: Изложете списък с адоните, които ползвате.
Deadly Boss Mods, Xperl Raid Frames, Doom_cooldown_pulse, GearScore, Pallypower ползвах преди но вече го махнах защото не ми е нужен.. много е ботско с него.
19:
Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на
герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за
оформяне на нашето крайно решение.
Ами както казах по-горе от близо 4 години играя УоУ, знам много неща относно играта, мога да играя с почти всички класове, умея да водя рейдове имам опит в това. Знам всички тактики за всеки един бос, който присъства в рейдовете, които правите. Играл съм в Blizzard 1 година но ми писна да плащам и спрях, дойдох в DF и останах тук защото ми хареса. Played Time със паладина имам около 54 дни, със мага 58, с другите не съм ги гледал с тях ми е по-малко.
Като личност извън УоУ... ами амбициозен, усмихнат човек съм. Тренирам плуване, през лятото обичам да работя като спасител. Винаги като се отвори възможност ходя по купони. Пуша, пия от време на време, уча в СПГЕ "Джон Атанасов" и мисля да продължа обучението си в чужбина, след като завърша. Oбщо взето това е.
Надявам се да съм написал кандидатурата си добре и очаквам отговор. Благодаря за вниманието.
Last edited by Myxata on Sat Mar 17, 2012 10:40 pm; edited 2 times in total