1: Име на героя, клас, main spec, offspec:
-Likemybubble,Paladin,MS:Holy OS:Prot имам и Retry
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
-23г,София.Калоян,но ме наричат Яник
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
-Intel core duo 2.4Ghz,2GB ram
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
-От познати имам информация,че сте сериозни и адекватни.Това което търся!
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
-Редовен,адекватен и не се отказвам
6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
-Wowhead,youtube,wowwiki....
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
-TBC и Clasic съм играл близ няма нещо което да не свалял,Wotlk съм играл само в ДФ.Lich King 25man hc Това е което не съм свалял
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг).
-Ако трябва да опиша защо предпочитам едно нещо пред друго ще стане доста дълга кандидатура,изпробвал съм абс всичко за всеки един спец и съм направил максималното за мен и райда
9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
-Каквато ми си зададе,нямам проблеми какнато и роля да ми се даде дори и да е в последния момент
10: Имате ли алт герои? Какви?
-Имам фрост ДК
11: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър?
-Много зависи от конкретната битка между 14/15
12: Имате ли познати в гилдията?
-Имам,но не са много
13: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
-Reagrents,Flask,Gear,Spec и всичко останало за да изпълнявам ролята си
безупречно
14: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
-Никакъв
15: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
-http://prikachi.com/images/424/4686424f.jpg
16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
-Ползвам
17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
-Ако критиката е уместна и оправдана,ДА!
18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
-The Dark Templars,Adore-Несериозност!!!
19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
VuhDo,DBM,Poweraura,Quartz,Bartender,Proculas,MSBT,Pallypower,Paladinwarnings и др.
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за оформяне на нашето крайно решение.
-Сървари 2 Blizzard & Dragonfire,а герой Паладин,Паладин,Паладин с това играя от някъде 6 години.
-Likemybubble,Paladin,MS:Holy OS:Prot имам и Retry
2: Възраст, откъде сте, как е истинското ви име и как предпочитате да се обръщаме към вас?
-23г,София.Калоян,но ме наричат Яник
3: Характеристики на машината от която играете? Необходимо е да можете да играете без проблем в инстанции и рейд от 25 души.
-Intel core duo 2.4Ghz,2GB ram
4: Защо избрахте Brotherhood Of Death?
-От познати имам информация,че сте сериозни и адекватни.Това което търся!
5: Защо е добре за нас да одобрим вашата апликация?
-Редовен,адекватен и не се отказвам
6: От кои сайтове черпите информация за WoW?
-Wowhead,youtube,wowwiki....
7: Какъв PVE опит имате с героя с който кандидатствате? (Кои босове сте сваляли? pre-TBC, TBC, WOTLK).
-TBC и Clasic съм играл близ няма нещо което да не свалял,Wotlk съм играл само в ДФ.Lich King 25man hc Това е което не съм свалял
8: Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф пред друг).
-Ако трябва да опиша защо предпочитам едно нещо пред друго ще стане доста дълга кандидатура,изпробвал съм абс всичко за всеки един спец и съм направил максималното за мен и райда
9: Каква е ролята на класа ви в рейд?
-Каквато ми си зададе,нямам проблеми какнато и роля да ми се даде дори и да е в последния момент
10: Имате ли алт герои? Какви?
-Имам фрост ДК
11: Колко DPS/HPS правите в ICC 25 full raid buffed при статичен енкаунтър?
-Много зависи от конкретната битка между 14/15
12: Имате ли познати в гилдията?
-Имам,но не са много
13: Какво значи за вас фразата "да си подготвен за рейд"?
-Reagrents,Flask,Gear,Spec и всичко останало за да изпълнявам ролята си
безупречно
14: Проблем ли е за вас да посещавате 3 пъти седмично Guild Raid от 21 до 24ч?
-Никакъв
15: Покажете InGame Screenshot без чужди buffs на героя готов за рейд с включен Character Panel и Base Stats.
-http://prikachi.com/images/424/4686424f.jpg
16: Използвате ли DBM? Ако отговорът е НЕ - защо?
-Ползвам
17: Често ще се случва да бъдете критикувани с цел да се подобри представянето ви в рейд, готови ли сте да приемате остри критики и да се съобразявате с инструкциите на рейд лидера? Проблем ли е това за вас?
-Ако критиката е уместна и оправдана,ДА!
18: Kои са били предишните ви гилдии? Какви са причините да се разделите с предишните си гилдии? Основен въпрос.
-The Dark Templars,Adore-Несериозност!!!
19: Изложете списък с адоните, които ползвате.
VuhDo,DBM,Poweraura,Quartz,Bartender,Proculas,MSBT,Pallypower,Paladinwarnings и др.
20: Споделете допълнителна информация за вас като уоу играч, смяна на герои, сървъри, played time и т.н. Всяка самооценка също ще помогне за оформяне на нашето крайно решение.
-Сървари 2 Blizzard & Dragonfire,а герой Паладин,Паладин,Паладин с това играя от някъде 6 години.